RE: Konec sanj? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


sanje37 -> RE: Konec sanj? (8.3.2010 11:08:13)


baguSka,

hvala za spodbudo, seveda grem z optimizmom in upanjem v naslednji krog - ce zdaj ni niti eden ratal, bosta pa naslednjic sigurno dva. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tudi jaz držim zate pesti, da boš kmalu vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].





baguSka -> RE: Konec sanj? (8.3.2010 11:10:26)

Hvala. Drzi se![sm=smiley1.gif]




daga79 -> RE: punkcija (8.3.2010 12:20:10)

allo Taddy midve sva bile skupaj na ET in sem bila glih pri Mariji ko si klicala da si jo dobila bila sem žalostna za tebe držim pa pesti da bo pingvin pravi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]




Taddy78 -> RE: punkcija (8.3.2010 12:47:22)

UUU, daga 79...sedaj me pa firbec mantra. Katera si???????

Ja sedaj v marcu bi morala po zamrznjenjčka, pa sem narobe razumela, kdaj moram poklicat. Tako da grem po eskimčka naslednji mesec. Kaj pa ti? Če sva imeli skupaj ET, sva potem bili tudi na punkciji skupaj...daaaaj katera si (vam je uspelo? [sm=smiley1.gif] )




daga79 -> RE: punkcija (8.3.2010 18:40:13)

taddy na ZS sem ti poslala




vico -> RE: punkcija (10.5.2010 16:35:05)

Živjo!
Že nekaj časa spremljam ta forum.
V nedeljo sem imela puncijo in imam močne bolečine, tako, da komaj hodim. Pa imam drugače visok prag bolečine.
Zanima me ali takrat ko imaš transfer boli enako kot pri punciji?

LP




sensi -> RE: punkcija (10.5.2010 17:07:41)

Živijo vico.
Tudi sama sem imela nore bolečine in imam res zelo velik prag bolečine,sploh nisem mogla hodit mož in dr.sta me pod roke peljala do avta.Prvi dan punkcije sem komaj hodila vsako luknjo od bolnice do doma sem čutila,pa vsak korak je bil muka.V roku treh dneh pa že nisem vedela da je punkcija bila.Enim je pa popolnoma ne boleče, nimam pojma od česa je to odvisno.Transfer pa res ne boli popolnoma nič, vsaj mene ni,pa tudi s puncami,s katerimi sem klepetala v čakalnici so rekle,da njih ni nikoli bolelo,ob vstavitvi priporočajo polni mehur.Jaz sem mela občutek kot, da bi bila na navadnem ginekološkem pregledu.lp in srečno




moj mižek -> RE: punkcija (11.5.2010 14:45:57)

Jaz sem imela svojo prvo punkcijo v soboto in me je do včeraj bolelo, danes pa je bolečina izzvenela. Ne sprašuj pa se, kakšna je bolečina pri ET, ker je minorna proti tisti, ko ti povedo, da nimajo kaj vstavljati.... Srečno in pozabi na fizično bolečino!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




carmesita -> RE: punkcija (29.6.2016 16:20:19)

Pozdravljene,

mirala sem se vclabiti in objaviti mojo izkusnjo s punkcijo-sem zaenrat se pri dr.Reš,prva pubkcija je bila kar ok,imam visok prag bolečine a je res znosno. Ko sem bila narocena na 2. Punkcijo je bila pa zadeva povsem drugačna.rada bi pozvala vse punce ki gredo na to in ki so pro dr.reš da absolutno ne gredo na punkcijo ce jo bo izvajala dr.Mili mislin da se pise Lovše-srednje visoka,blont zdravnica srednje starosti.ena velika katastrofa he ta zenska in pravi mesar!
dr. Mili mi je opravila punkcijo-najprej je zamujala in sva jo z mozem cakala in nato se je zacelo mesarjenje. Nic ni zadela,celo me je prepikala in mislila sem da bom umrla na stolu. Stiskala sem pesti in jih drzala v trebuh se mozu je rekla da mora drzati roke na trbuhu ker se ji folikli izmikajo-zadela je enega in izpumbala eno jajcece in ogrombo krvi. Krvavela sem pri punkciji tako da me je na koncu morala sprati in zbrisati.pocutila sem se kot pri mesarju. Ko sem vstala in sla do stvari mi je kri zacela pritekati in moz mi je stisnil v roko robcek ki je bil v trenutku krvav. Dr.mili sem rekla da mi naj dajo vlozek ker mocno krvavim a mi je odvrnila da oni tega nimajo in mi prinesla ogromno gazo. Hvala bogu sem imela po slucaju en vlozek v torbici. Bolecine nepopisne-nisem mogla hoditi kaj sele stati ali sedeti.lezala sem v sobi pol ure in nisem mogla verjeti kaj se mi je zgodilo. Vse kar je nardila/rekla ta doktor oz. Mesar v mojih oceh da naj jemljem ketonal.ketonala se v zivljenju nisem vzela a tokrat sem ga tri dni jemala in krvavela. Ce ne bi vedela kako je potekala prva punkcija pri dr.reš bi to bil konec. Vse sem povedala dr. Rešu ki je bil na dan transferja malo presenecen a drug mesec je pozabil in mi ob pregledu dejal da kaj mu nisem prej to povedala ker bi opravil pregled-oba z mozem sva bila v soku in mu povedala da sva mu vse to povedala.




zelenaroza -> RE: punkcija (25.9.2016 9:49:20)

Pozdravljena,

tudi jaz imam zelooo slabo izkušnjo z dr. Mili , mislim da se piše Lomšek...samo enkart od 9 punkcij mi je izvajala ona..in to katastrofa, pri Rešu me nikoli ne boli oz. je znosno, pri njej pa mislim da sem na tisti mizi izrekla vse možne kletvice...ženska je res čist brez občutka, s tem da mislim da mi je zajeb...ta postopek, namreč edino pri njej se ni oplodila nobena celica [sm=smiley19.gif] (sem se pozanimala in baje če pri punkciji folikla ne predre nežno lahko rani notri celico), kar sem jaz prepričana da se je zgodilo meni. Po punkciji sem tudi jaz še 3 dni bila vsa razštelana, uglavnem katastrofa!!
Hvala bogu, sem jo od vseh postopkov imela na punkciji samo enkart (ker hvala bogu dela samo ob sredah). Uglavnem res katasrofa..




Ana41 -> RE: punkcija (30.9.2016 10:41:29)

Pozdravljene!
Včeraj sem imela punkciji in sicer 2 celici baje sta zelo lepi transfer imam v torek moje vprašanje je če se celice ne plodijo ti sporočijo mogoče po telefonu ali ti povedo na dan transfer.
Zelo bi vam bila hvaležna za odgovor.[sm=smiley1.gif]




itaMara -> RE: punkcija (30.9.2016 11:38:53)

V LJ ne sporočajo po tel. Na določen dan in uro prideš tja in šele nato preverijo, če sta celici ok za transfer. Zal smotano, a tako je.




zelenaroza -> RE: punkcija (30.9.2016 14:42:21)

Tudi v postojni ne javijo prej. Ko prideš na transfer pač izveš...ni luštno sam tko majo pomoje povsod..




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]