fenistil in dojenček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sye -> fenistil in dojenček (2.10.2009 22:48:10)

čau,mene pa zanima ali je kateri pediatrinja dala fenistil kapljice za dojenčka. Naš je namreč brez glasu, star 6 mesecev in sem poklicala P, naša ni delela pa so rekli da se moramo priti pokazati. P ga je pregledala in rekla, da ima vnetje dihalnih poti predvsem okrog glasilk in naj mu dajem 5 dni te kapljice. Dala sem mu jih že dvakrat, zdaj zvečer ko sem imel malo časa, pa berem stranske učinke in piše, da povzroča prekinitve dihanja med spanjem pri dojenčkih do 1 leta. Ja da popizdiš, hodim ga na 15 minut gledat a diha, ne upam it spat, pa čeprav vem da rabim spanje, ker že par dni slabo spimo, ker ga povrhu vsega matrajo še zobki. Dajati mu jih moram na 8 ur, se pravi ob 3eh zjutraj, sploh ne vem če naj mu jih dam. Ali katera kaj več ve o teh kapljicah?




Anonimen -> RE: fenistil in dojenček (3.10.2009 8:14:32)

Stran: [
[Odgovori na sporočilo]


Zdravo.

Tudi mi smo pred leti dobili feistlil kapljice zaradi alergije-pred prvim letom starosti. Dajala sem mu jih redno in po predpisanem receptu, kljub groznim stranskim učinkom. Pri nas se je hitro vse uredilo.

Ne misli črno, razmišljal v barvah!




sanelaa -> RE: fenistil in dojenček (3.10.2009 13:55:42)

Mi smo fenistil kapljice uporabljali pri alergiji, za manj srbečo kožo.
predpisal nam jih je dermatolog in sem bla isto panična ko sem šla brat stranske učinke, kao motnje dihanja in da vsebujejo alkohol.

Ampak brez skrbi, še noben dojenček po teh kapljicah ni nehal dihat. Ti se samo drži predpisane količine pa bo vse okej.




Stran: [1]