plod pritiska na mehur? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


vaney -> plod pritiska na mehur? (5.10.2009 11:28:23)

Živjo. Sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] dobrih 20 tednov. Zadnje čase me zelo boli v čisto skrajnem spodnjem delu trebuha, nad sramno kostjo. Poleg tega moram hodit vsake pol ure na wc, vendar gre vode čisto malo  ven. Ginekolginja mi je že pred enim mesecm predpisala Buscopan in Magnesol. Zdaj pa ne vem, ali so te bolečine kakšni krči ali je to samo posledica tega, da plod tišči na mehur. Bolečine trajajo 2,3 dni, potem je ok, pojavljajo se na tede, dva, včasih več. A v tem primeru sploh lahko naredim kaj drugega kot da počivam ali je to to? Hvala.




ellie -> RE: plod pritiska na mehur? (5.10.2009 13:05:40)

Jaz tud kakšen dan opazim, da me tišči na mehur. In to je vedno, ko sedi...ko je obrnjen z nogicami navzdol. In bognedaj, da grem takrat na kakšno daljšo pot z avtom. Takrat začne pa še brcat...direkt v mehur[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] je občutek tak, kot da bi skakal po trampolinu (mojem mehurju)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in občutek imam, da me skos lulat...čeprav me ne. Tak da se ti verjetno obrača...in zato čutiš samo na čase to. Ker pri krčih je drugačen občutek.




Momtobe -> RE: plod pritiska na mehur? (6.10.2009 9:03:19)

Meni se to dogaja že par mesecev. Lulam tut po 8x na noč (podnevi smo verjetno tako vse na wc-jih), včasih le po par kapljic - čeprav me tišči, kot da je notri 5 litrov.

Bolečina pa je enako prisotna ... dva dni ja, potem malo ne, potem spet ... vmes sem imela že preglede pa ni bilo nič narobe, tako da mislim, da je to od lege otroka, itd.




power girl -> RE: plod pritiska na mehur? (6.10.2009 11:35:20)

Pri meni je enako.Podnevi non stop na wc-ju,ponoči pa tudi ene parkrat(sem v 26t).Je pa res da je pri meni večkrat prisotna bolečina,kot takrat ko tečeš pa nimaš kondicije in te boli.Sem pa vprašala svojo G kako je s tem,pa je rekla da je to normalno.Tako,da....mislim,da bomo še kar naprej letale na wc-je.Pa lepo nosečnost vsem




Jada82 -> RE: plod pritiska na mehur? (6.10.2009 16:24:40)

Hm ja, tudi jaz sem dostikrat na wc-ju. Pa tudi vedno občutek, da me tišči, pa včasih potem ne grem prav veliko. No ja, pijem tudi dosti, ampak vseeno veliiiiiko hodim lulat. Se mi zdi, da mi tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pritiska direktno na mehur. Včeraj na morfologiji smo odkrili, da imam nizko ležečo posteljico - to je verjetno to. Sem v 21. tednu - upam, da se bo dvignila.




Stran: [1]