ni mi do seksa (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> ni mi do seksa (6.10.2009 10:51:18)

Punce ne vem več kako nej se soočim s tem.Enostavno ne vem več v čem je problem. A me je otrok tok spremenil?Ni mi do seksa odkar sm rodila to se dogaja ze skor 2 leti,prej to ni bil problem.Enostavno mi ni mogoče enkrat na mesec in to je to.Niti mi ni da mi ga objela mu dala lubčka odkra sm rodila je to vse v podnu .Razmislam in razmislam pa se ne morem spremenit,ne vem kaj mi je.Res ves čas posvetim otroku in očitno mi to pobere vso energijo.Če bo to tko pelal naprej ne vem kam bova prsla.Sej seks mi ni vse sam vidim da se zarad tega ful oddaljujeva drug od druzga.Ful bi rada imela se enga otročka ampak čeprav mava to zeljo se jaz ne morem spravit k temu.Zmotjo me pa take malenkosti da si mislt ne morte.Ne vem kaj nej nardim.
A je mela kaksna tak problem ,kaj ste naredile?Kako ste se spravle k temu da vam je bil to spet uzitek in ne muka?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




kasso -> RE: ni mi do seksa (6.10.2009 12:53:03)

Glej na življenje z lepše plati in ne se obremenjevat za malenkosti, ker ti vzamejo preveč energije. Vsako stvar delaj z veseljem in sama pri sebi se prepričaj, da je to lepo. Otrok je obveznost, z njim imamo polno dela, a ni pa noben vzrok, da nimamo volje za partnerski odnos. Otrok je le en izgovor.
Res da se ženski po porodu hormoni malo zasukajo, ampak same moramo delati na tem, da bo šlo na pozitivno in ne navzdol.

Potrudi se, ker v nasprotnem primeru si bo partner poiskal drugo ljubico.

Partnerski odnos rabi redni servis kot avto, drugače crkne [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

Boš videla, da ti bo uspelo, srečno [sm=smiley1.gif]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.10.2009 14:30:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




žaki -> RE: ni mi do seksa (6.10.2009 16:05:17)

Moram vas malo pohecat .... moj moz dela nočne cel teden razen nedelje. Pa še takrat je utrujen da kar zaspi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Tako da mogoče na mesec hmmmm ... saj ne vem ... 1x do 2x nekaj rata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 





mateyka -> RE: ni mi do seksa (6.10.2009 16:09:53)

Zmotjo me pa take malenkosti da si mislt ne morte.


kakšne malenkosti?




kalbo -> RE: ni mi do seksa (7.10.2009 8:22:04)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

pri men isto. se po prvem mi je blo super skocit med odeje z mojim, po drugim je pa katastrofalno, pa ima mali ze 9m. mislim, da sva seksala glih ene 5x v tem casu, s tem, da mi je blo samo enkrat OK, pa se to zato, ker je bil starejsi takrat 1 teden na morju s starimi starsi, za tamalga pa sm imela par uric dnevno varusko, tko da mi je takrat dogajal...

cakam, da bodo otroc enkrat spal, kot je treba (ne pa, da mi tamal ponoci skoz na joski visi, starejsi pa se itak zbuja), pa da bom imela mal bolj na izi tempo, valda se bo tud zelja vrnila. ce ne bo moj medtem kam pobegnil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Zdaj čakaš na to, pol boš čakala, da bodo šli otroc v šolo, pol od doma in na konc boš ugotovila, da si pa za seks pa res preveč zgubana. Na partnerskem odnosu je treba delat, ne padejo stvari kar z neba in seks je en zelo pomemben ćlen, ki drži veliko stvari skupaj, tko da bi se na tvojem mestu močno potrudil. Kje pa piše, da ti mora otrok cele noči in dneve na joški viset, malo izpreži, olajšaj si stvari. Kje pa piše, da mora bit seks ravno v postelji.
Spomni se malo na eno RRjevko, ki je mela tamalo, ker ni smela jokat dobesedno na dohvatu joške, pa sta si z možem pač v kuhinji na tleh postlala....potrudi se, ker tisto zadnje, kar si napisala je lahko tud resnično.




koala -> RE: ni mi do seksa (7.10.2009 10:48:04)

Sama sem imela podoben problem, seicer ne tako dolgo kot ti, pa vseeno. Pri naju je pomagal le pogovor, da mi več pomaga pri gospodinjstvu, da mali ne vedno samo moj...
predvsem pa sem morala v svoji glavi razčistit kakšno zakonsko življenje si sploh želim. Ali zakon v pravem pomeni besede ali pa nekašno bivalno skupnost. In odločila sem se za prvo. Nabavla sem si nekaj hudih kompletkov spodnjega preila, tako da sem se še sama sebi zdela sexy, pa nekajkrat je bilo potrebno, da nisem že apriori rekla ne, ampak se malo potrudila.
Pri naju se je poštimalo, sicer še ni čisto tako kot je bilo pred nosečnostjo, ampak je pa že zelo blizu tega.

Srečno!




botrca -> RE: ni mi do seksa (10.10.2009 17:49:57)

Tudi sama sem bila v tej situaciji in z njegovo pomočjo se vračam na staro, vem da me mož, kljub vsemu ljubi in je zelo potrpežljiv [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .
Veliko razumevanja in potrpljenja pa se bo vse uredilo. Pa pogovorov...

Srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .




Bethany -> RE: ni mi do seksa (10.10.2009 18:03:14)

Pomoje je vse v glavi (če je seveda fizično vse ok): pri meni je podobno. Še 10 mesecev po porodu, ko so hormoni že na svojem mestu, tamala ponoči lepo spi, ni problemov z njo, dojim ne več, za kontracepcijo je poskrbljeno, vse lepo in tipitop, ampak men se zvečer niti slučajno ne ljubi drugega kot malo za računalnik se usest in nato it spat... Od kar sem rodila, še nisem dala pobude za seks, vedno mož... Pa se mi na začetku sploh ne da, nisem v razpoloženju, potem pa poskušam nehat razmišljat o ostalih stvareh in se posvetim nama, pa kar naenkrat postane fajn. Tako, da se enostavno moram samo prepričat v to, prej je želja pač kar sama prišla, zdaj jo moram vzpostaviti, in gre. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Bo še treba malo truda, da bojo stvari kot so bile prej, ali vsaj približno... ampak bo. Kot je rekla ena, se je treba potrudit, da zakon ne rata samo bivalna skupnost. Tega me je pa res strah! Brrrrr.... [sm=zmeden.gif]

Torej: probaj v mislih poštimat stvari glede vajinega spolnega življenja...in Srečno! [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]





Anonimen -> RE: ni mi do seksa (10.10.2009 18:14:58)

oj
poznam to, po prvem porodu se mi je zdelo da sem seksualno zamrla, pa sploh ni šlo na bolš pol sm sama pri sebi poskusla razčistit, pa je šlo mal na bolš. no seveda sem kmalu zanosila in morm rečt da je zdej 4,5 meseca odkar sem rodila in sem en mesec kot prerojena tolk, da ne vem kako bi blo če nebi zanosila predvidevam da bi še nekej časa trajalo preden bi se vse uredilo. sam nekaterim moškim sploh ni jasno da te lohk boli ali da ti res ni do tega pa take fore, ne vem znajo bit nerazumevajoči, to pa vsekakor stvar poslabša, upam da so pri vas razumevajoči, sam po drugi stranipa razumem da ma moški po enem letu ali več dost izgovorov.




ka tja -> RE: ni mi do seksa (15.10.2009 11:46:02)

Ko se je to zgodilo še enemu paru, sta si rekla: od danes naprej seksava vsak dan. Mislim, da sta se po enem letu - lahko pa tudi več, vprašala kako naprej in ugotovila: da ju seks povezuje, da je vsak dan preveč in od sedaj naprej samo še na pobudo enega ali drugega. Od takrat seksata 2-3 krat tedensko. In potem sta napisala še knjigo.

Zase lahko rečem, da sem po porodu tudi imela krizo. Še posebej, ker se v času polnega dojenja nisem mogla navlažiti in me je potem vse minilo. Stvari so se uredile in tudi midva sva si določila 2 dni na teden za seks. Smešno? Programirano? Predvidljivo? Dolgočasno? Tista dva dni sva malo izpregla in do večera je ostalo še kaj energije. Ki sva jo lahko posvetila drug drugemu.

Če si želiš ohraniti lep odnos s partnerjem, bo verjetno potreben tudi seks. Morda si lahko v glavi preprogramiraš [sm=smiley36.gif] svoje misli - morda za en dan v tednu. In si cel dan želiš partnerja. Spomni se kako je bilo, ko sta začela. Ko je bi želodec še poln metuljčkov, nožnica pa divje prekrvavljena [sm=smiley36.gif]. Ne misli ves čas na to, kako si utrujena in že oddana (malim fantom).
Držim pesti!

Imam pa tudi kolegico, ki je po porodu dala moža na OFF. Njej se že ne bo tisti gnjus med nogami cedil [sm=zmeden.gif] Danes po 7 letih reče, da ji je vseeno, če si bo mož našel drugo in da ga lahko tudi razume.

Lp




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.10.2009 11:52:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: ni mi do seksa (16.10.2009 22:06:48)

No, midva imava bivalno skupnost. Sexava 0-1x mesečno. Še to mi je odveč. Jaz bi povsem enostavno lahko živela v odprti zvezi. Ker ugotavljam, da s kom drugim pa bi. On pa tudi najbrž.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.10.2009 23:49:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




vasabo -> RE: ni mi do seksa (30.10.2009 13:33:26)

Mislim, da je večina žensk po porodu v isti situaciji, da ji ni do seksa, ker prej je imela moža ali fanta kateremu je bila lahko na razpolago, sedaj pa velik del tega zapolni otrok.

Ampak res je, da se je potrebno potruditi, tako ženska kot moški. Moj da večkrat pobudo kot jaz, pa se mi ne da pa moj bi, pol si pa rečme, pa naj mu bo pa dajva, na koncu je pa men boljše kot njemu. Problem je v tem, ker ženske seksamo z glavo, moški pa saj vemo s čim. Za žensko morajo biti pogoji idealni, nobenih skrbi, nič utrujenosti, pravi trenutek, pravo razpoloženje,...in še bi lahko naštevala. Moški te pa sam malo pogleda, vidi en del spodnjic, pa že stoji. Tko pač je.

Zakon ni enostranska pot, na zakonu morš delat in se ves čas trudit, tudi če se ti včasih ne da ali pa si nardiš življenje enostvno in greš al maš pa odprto zvezo. 




fiksna -> RE: ni mi do seksa (5.11.2009 14:49:20)

JA, se morem pridružit tejle debati. Sama sem slabe tri mesece po porodu in bila sem tudi šivana. V glavnem, dogaja se mi isto, do spolnosti mi sploh ni, čeprav m je včasih ( pred porodom ) do tega še kako bilo. Svojega partnerja imam najraje in ga ne zamenjam, tak da vzrok ne more biti tukaj.Sem pa vseeno zelo razočarana, da se mi to dogaja in srčno upam, da moj dragi to razume dovolj dobro,da bo potrpel skupaj z mano,da kriza mine. Upam, da mine....
Poskusila sva tudi z lubrikantom, pa ni nič bolje, še vedno boli kot strela. Grozno....porod je proti tem kar se potem dogaja mala malca :)
No, nv glavnem, niste same,...vsem se očitno dogaja isto :) žal...




kaya2007 -> RE: ni mi do seksa (5.11.2009 15:15:52)

hah, pri meni je isto..in sem najprej krivila otroka, potem kontracepcijo, potem ne vem kaj še vse...
potem sem pa ugotovila, da mi očitno ni več ne vem koliko do moža (pač mi ne daje tistega kar rabim, da bi čutila telesno željo po njem)..če praviš, da ti grejo vse malenksti na živce, bi mogoče tudi ti morala začeti razmišljati v tej smeri, žal.




rija -> RE: ni mi do seksa (5.11.2009 22:26:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce ne vem več kako nej se soočim s tem.Enostavno ne vem več v čem je problem. A me je otrok tok spremenil?Ni mi do seksa odkar sm rodila to se dogaja ze skor 2 leti,prej to ni bil problem.Enostavno mi ni mogoče enkrat na mesec in to je to.Niti mi ni da mi ga objela mu dala lubčka odkra sm rodila je to vse v podnu .Razmislam in razmislam pa se ne morem spremenit,ne vem kaj mi je.Res ves čas posvetim otroku in očitno mi to pobere vso energijo.Če bo to tko pelal naprej ne vem kam bova prsla.Sej seks mi ni vse sam vidim da se zarad tega ful oddaljujeva drug od druzga.Ful bi rada imela se enga otročka ampak čeprav mava to zeljo se jaz ne morem spravit k temu.Zmotjo me pa take malenkosti da si mislt ne morte.Ne vem kaj nej nardim.
A je mela kaksna tak problem ,kaj ste naredile?Kako ste se spravle k temu da vam je bil to spet uzitek in ne muka?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]



kot prvo, dokler se zadeve ne uredijo, kakorkoli že, se mi zdi neumno razmišljat o še enem otroku.
sama praviš, da sta se totalno oddaljila...

meni seks nikoli, pa res nikoli ni bil muka...niti po porodu ne. sem komaj čakala, da mine tista ferdamana čišča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] je pa res, da je prišel kak dan, teden, ko si bil od otroka totalno zmozgan, pa sva enostavno padla za svobodo....ampak je pa vmes babi čez dan peljala malčka na sprehod....pa še nisi bil tako utrujen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] pa malček je spal vmes.....tako, da kjer je volja je pot.

mogoče bi se morala malo poglobiti vase, se pogovoriti s partnerjm....da ne boš čez kakšno leto ali prej jokala, da si je partner spolno zadovoljitev poiskal pač drugje. žal se to prepogosto dogaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]






hedviga -> RE: ni mi do seksa (12.12.2009 12:09:28)


IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

pri men isto. se po prvem mi je blo super skocit med odeje z mojim, po drugim je pa katastrofalno, pa ima mali ze 9m. mislim, da sva seksala glih ene 5x v tem casu, s tem, da mi je blo samo enkrat OK, pa se to zato, ker je bil starejsi takrat 1 teden na morju s starimi starsi, za tamalga pa sm imela par uric dnevno varusko, tko da mi je takrat dogajal...

cakam, da bodo otroc enkrat spal, kot je treba (ne pa, da mi tamal ponoci skoz na joski visi, starejsi pa se itak zbuja), pa da bom imela mal bolj na izi tempo, valda se bo tud zelja vrnila. ce ne bo moj medtem kam pobegnil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Zdaj čakaš na to, pol boš čakala, da bodo šli otroc v šolo, pol od doma in na konc boš ugotovila, da si pa za seks pa res preveč zgubana. Na partnerskem odnosu je treba delat, ne padejo stvari kar z neba in seks je en zelo pomemben ćlen, ki drži veliko stvari skupaj, tko da bi se na tvojem mestu močno potrudil. Kje pa piše, da ti mora otrok cele noči in dneve na joški viset, malo izpreži, olajšaj si stvari. Kje pa piše, da mora bit seks ravno v postelji.
Spomni se malo na eno RRjevko, ki je mela tamalo, ker ni smela jokat dobesedno na dohvatu joške, pa sta si z možem pač v kuhinji na tleh postlala....potrudi se, ker tisto zadnje, kar si napisala je lahko tud resnično.



Hmm.. Eto, pri skor čist vsem sem se strinjala s tabo, ampak do zadnjega stavka...No, pa saj so tudi ostale napisale podobno.
Naj povem da sploooh več ne vem kaj je seks [sm=smiley36.gif] Potrudim? pri dvojčkih ki ne spijo ponoči? Pa daaaj...[sm=smiley36.gif] Saj me to nažira in bi si hudoo želela da bi bilo drugač. Ampak lepo prosim, jaz včasih še za osnovne svoje potrebe nimam časa. In kolk misliš da mi ostane energije po 10 mesecih z največ 3,4 urami spanja na dan? Oja imam pomoč mame in tašče, jih peljeta ven...da jaz opravim gospodinjska opravila, dam prat, nardim postle, kupim fasungo... Ma po pravic tazadna je zvečer še misel na kak seks...
Žalostno?? Ja je, ampak bo menda minilo, otroc hitro rastejo. Če me bo zapustil in iskal seksa drugje, ker skrbim za družino, za (tudi njegov) dom?? Ker ga sicer hudo ljubim, ampak enostavno nimam več nobene enrgije? Potem pa kar naj .... Kdo bo izgubil?
No, recimo da ne bo... Ker zaradi lastnih neprespanih noči to še preklet dobro razume [sm=smiley1.gif]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.12.2009 12:22:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.12.2009 12:23:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




christiana21 -> RE: ni mi do seksa (12.12.2009 12:31:36)

Pri nas je pa obratno...jaz bi sexala, pa mojemu ni. Kao, mala je naporna, pobere mu vso energijo, nima volje več za nič, rad bi samo spal,..
Potem imam pa jaz feeling, da sem mu naprivlačna, ker sem se med nosečnostjo zredila in mi je 10kg viška ostalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Bolj, kot mu govorim, da krha partnerski odnos, bolj on zmiguje z rameni.
kakšna ideja?




Najki -> RE: ni mi do seksa (12.12.2009 12:45:16)


Jaz po porodu tudi nisem imela libida. Na zacetku sem bila skos suha in se nisem mogla vzburit, sem vcasih probala njemu na ljubo, pa sem komaj cakala, da bo mimo. Potem sem sla kmalu na tabletke in sem lahko pozabila na seks. 3 mesece po tabletkah, to je bilo 9m po porodu pa se je telo zacelo zbujat in hormoni uravnavat. Zdej sem prou zadovoljna, ko se zacnem odzivat na drazljaje in domisljijo, problem je samo se v casu in utrujenosti. Nocem ga ravno zbujat, ce mora zgodaj vstat ampak prej ko slej se najde cas parkrat na teden.

V glavnem, najprej moras zbuditi svoj libido, poskusi s kaksnimi pornici pa mal se sama poigraj, zelja po partnerju bo zagotovo sledila. Malcka daj za pol dneva v varstvo in si vzemita cas. Zacetek bo ze, ce sprosceno v objemu in bozanju prezivita nekaj casa skupaj, magari ob filmu.




rija -> RE: ni mi do seksa (12.12.2009 13:07:38)

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Potem imam pa jaz feeling, da sem mu naprivlačna, ker sem se med nosečnostjo zredila in mi je 10kg viška ostalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Bolj, kot mu govorim, da krha partnerski odnos, bolj on zmiguje z rameni.
kakšna ideja?


če se boš boljše počutla, shujšaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




christiana21 -> RE: ni mi do seksa (12.12.2009 13:54:19)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Potem imam pa jaz feeling, da sem mu naprivlačna, ker sem se med nosečnostjo zredila in mi je 10kg viška ostalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Bolj, kot mu govorim, da krha partnerski odnos, bolj on zmiguje z rameni.
kakšna ideja?


če se boš boljše počutla, shujšaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Hujšam, jem veliko sadja, se gibam,...kile pa nikamor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>