Jutri letimo brrrrrrrrrrrrrr iz Brrrrrnika:kuza::kuza::kuza: in se vrnemo čez dva tedna.
:love: končuje s pokanjem, a ima mogoče katera kakšno idejo, da česa ne pozabimo vzeti s sabo:zmeden2:
LP:pujs:
PS: Še prej pa danes zvečer na Khaleda v Križanke, a gre še kdo:)
Anonimen -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 17:24:29)
:bravo::bravo::bravo::bravo:U, fajn to zgleda, sonček pa toplota, kaj je že to???? Lepo se imejte, pa na vse pretege uživajte!:rozica::rozica::rozica::rozica:
tjaga -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 17:27:49)
Mmmmmmmmmmmm Baldi, hudo dobr. Pa Lindos si morate nujno pogledat, ker je enkraten. Pa mesto Rodos tudi. Uživajte maksimalno. :morje::morje::morje:
tinica -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 17:34:34)
full lepo, koliko pride za en teden hotel. Tako informativno me zanima cena, ker nikjer nisem zasledila?
Hvala
Lp
Baldi -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 17:49:57)
Cena je glede na ponujene storitve pomoje ugodna, ker je v sezoni A (v ponudbi hotla sezone od A do E). O cifri pa raje ne bi javno, če hočeš v nabiralnik.
Še malo o vremenu: Itak, da je skoz jasno:) Dnevene temp.: Ponedeljek 25° C, torek 30° C, sreda 30° C, četrtek 32° C in petek 33° C Nočne temp. od 21 do 23° C
:)
india -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 18:02:45)
Baldi,super! Prav fauš sem ti, mi bomo tu zmrzovali :(:(:(:(! Ne pozabite zdravstvenih! Pa morda kaj za :duda: proti vročini in kakšen Linex v primeru driske je tudi dobrodošel! Je pa junija tam vedno zelo vroče, tako, da lahke zadeve za oblečt, pa za :duda: absolutno pokrivalo ( malo smešno se sliši,ko ti solim pamet, a ponavadi se pozabi najbolj "neumne" zadeve):rozica:
Pa res zelo lepo se imejte!:miska:
Tia 27 -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 18:09:14)
Heeej jst bi tut ceno pls?:bravo::bravo::bravo:
tinica -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 18:13:42)
Baldi, daj mi sporoči ceno (v nabiralnik). Ker je full lepo in bi jaz tudi šla.
Hvala
kalimero -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 18:19:46)
Ja, uživajte, uživajte, uživajte!!! Pa na Khaledu tudi, seveda. Maidva sva se menila, da bi šla, pa je uletela ena druga varianta. Boš poročal, kako je bilo, prav?
.ču -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 18:58:27)
Noro Baldi,ful vam prvošim lep dopust na:morje:uživajte in se crkljajte in si mal pogrejte kosti od vsega mrazzzzzzzzzaaaaaaa tu pr nas:(
Eni mormo pač še mal delat in tolarčke služit,da si bomo lahko kej prvošl:)
Lp
Anonimen -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 19:11:10)
Baldi, zakaj pa ne cene javno objavit? Saj ti ne bomo nič proč vzele.;)
urši* -> Jest mam že vsega dost.... (11.6.2005 19:45:14)
fajn se mejte in uživajte!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::morje::morje::morje::morje::morje: