Mala_princeska -> RE: Dolenjke, 2. del (12.2.2010 11:36:00)
|
aja jst sem pa iz mesta priracala, je gužva k pr norcih, so srednješolci pličnike in trgovske centre zasedli [sm=smiley36.gif] ko imajo informativne dneve, upam da se do jutri do 13h ta gužva spuca, da se vidmo, zna se zgodit da Mančiko s seboj pripeljem, ker zdej se je pa moj že malo skuliral in bi šel z Nino smučat [sm=jezicek.gif] namesto delat [sm=jezicek.gif] v glavnem sem bila pri ginekologinji in me je sestra malo "pohecala" da naj vmes (ker še nimam rdeče tete) kakšen test nosečnosti naredim, če je še ne bom dobila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ha ha, ne jst pa že nisem spet [sm=nosecka.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] saj uporabljamo stričke matičke [sm=smiley36.gif], tablet nebi, mirene pa tud še ne..... pa nabavila končno en spodoben modrc......mojmu pa spodnjice na katerem piše: "Jaz sem car", imajo pa tud take na katerih piše: "Skiny ME" [sm=jezicek.gif] tk da če nimate idej kaj kupit v Skinya zavijte [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tko da sem s kolegico preživela eno luškano dopoldne, pa po krofe sem skočla, ker sm jih včer zaj........[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] iz hit mix mase vse naredim po recepturi, na koncu pa ugotoviva z mojim, da ne znam računat in sem v maso dala premalo kvasa in masla......namesto 7 dag, sem dala 7 g masla in kvasa, jaoooooo jaooooo[sm=smiley13.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|