rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (1.3.2010 9:27:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch jutro končno še nekaj sončkaaaa[sm=bravo.gif] bo treba obvezno malo na teren. Ko odpikam gospodinjstvo in te zadeve[sm=smiley36.gif], ni konca pri naši bajti. Ampak ker je sonček, se mi u iber vse da, sem čist na spidu. po moje bi bla ful produktivna, če bi živela, kje v avstraliji[sm=jezicek.gif]. Po zajtrku bi šla pa mal na šetkanje po Zlati obali...eh...bo Krka mogla zadostovat dokler ne zviznemo tja dol. Ko Živa malo zraste gremo definitivno. Je reku tast, da če bi bil še enkrat mlad, bi kar tam ostal. No, tolk o luštih... V glavnem...evo...mala se zabava in si štumfe dol vlači. Pa jo vprašam, kje jih ima. Pa me pogleda in izjavi nekaj, kar se je slišalo kot nimam[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]. Tudi prav...smo že začeli jezikat sm=jezicek.gif] Bejbe, čist tako mimo vrta vprašanje...a ve kaj date na to, da so cunje iz eko blaga/bombaža? avstralija..gremo skupaj? Midva sva že Evo misla "rodit" tam, da bi bla kr avtomatsko državljan au, pa sva si rpemislila zarad staršev ): Sedaj naju je pa zopet neki premamlo, sam mam zlo mal časa...mamo pa to idejo na dnevnem sporedu :) eko bombaž?? hmm...hja...po moje ena fina tržna niša..kolk je pa bio..hmm..verjetn tolk kt bio krompir pa koren..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|