BBAJA -> RE: Dolenjke, 2. del (4.12.2009 11:32:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA Bravo za vse čofotalčke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...upam,da boste zeloooo uživali. Mi mamo pa zelo pestre noči...zgleda,da J.trebušček matra:(.No zdaj je zapančkal,pol bo pa kosilo papcal(krompirček&brokoli)...upam,da mu to ne bo povzročalo še dodatnih težav[sm=zmeden.gif] Je pa takoooo srčkan,k s tistimi malimi rokicami ploska...pa skos se smejčka...je res pravi mali dobrovoljček:). Bodte pridne,ker Miklavž prihaja v naše kraje:):):)... a imajo v loccitanu kakšen miklavžev popust? Našo mami je namreč prinesel Miklavž :) ima jutri rojstni dan, pa sem misla mal v štacunce pogledat.. Ne vem,kako je letos,ampak prejšna leta ga žal ni bilo:(...cene so skozi vse leto fiksne razen,če so določeni izdelki znižani(ponavadi v času sezonskih razprodaj).Ti pa priporočam,da greš mal počekirat,ker mislim,da imajo kar nekaj novih zadev(jst bom šla tud mal na obisk....mogoče se pa srečamo:):):)).Sem v eni reviji opazila,da so lansirali Mandljevo kopel...po moje mora bit božanska:)...kakorkoli,glede darila v L"occitanu nimaš kej sfalit:).....pa zase tud zmeri kej najdeš:):):).Lepo praznujte!
|
|
|
|