Anonimen -> Pred zadnjim dejanjem par vprašanj za izkušene (13.6.2005 11:45:19)
|
Evo, men se da, ker mali spančka, pa mi druga ni za delat: 1. Ne. 2. Nikakor, moj se sploh ni umiril. 3. Ne, ker sem imela umetno sprožen porod. Poleg tega sem zjutraj letala na WC že od strahu pred pregledom, pa še virozo sem imela tako, da je šlo hitro vse iz mene. 4. Pri meni je čep bil roza barve, zelo malo, za konico nohta. Odluščil se mi je 20 dni prej, pa še potem so mi porod sprožili. 5. Baje, da je lahko tako. Vsaj, tako pravijo, da se jim je odluščil čep, potem pa je odtekla voda par ur kasneje ali pa takoj. 6. Nimam pojma, meni ni. Še ko so predrli mehur, je ni bilo, ker jo je pikec popil. 7. Seveda, v večini primerov je tako. 8. Meni so vstavili gel na maternični vrat ob 12. uri, prvi popadki ob 12.20, vse do 15.30 na 3-4 minute, znosni. 9. Če rojevaš prvič, baje, ko so na 5 minut. Jaz sem imela, kot sem že rekla, na 3-4 minute od 12.20 do 15.30, od 15.30 dalje pa skoraj nonstop oz. vsaj na minuto. Pa sem rodila šele ob 20.00. Baje traja bolj dolgo in ti tudi v materinski šoli rečejo tako. Vso srečo!:rozica:
|
|
|
|