ka tja -> RE: duda (30.10.2009 13:00:54)
|
Sem tako vesela, smo se jo znebili prejšnji teden (star 19 mesecev) in je vse ok. Iz nočnega cucljanja smo prešli na celodnevno, kadarkoli je imel 2 sekundi prosto, je začel prositi 'duda, duda'. In ko smo mu jo dali, nasmeh na lica in blaženi vdihljaji 'dudka, dudka'. En večer se je nekaj premetaval po postelji in jo izgubil. Ker je nisem našla, sem mu to povedala: 'mama ne najde dude'. Je zaspal kar brez. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem si rekla, če je zmogel danes, bo zmogel tudi jutri. Poiskali smo vse dude, jih pospravili stran in mu v posteljico pripravili novo veliko ljubezen PEZ bonbone. Ko je zjutraj po postelji iskal dudo, je našel bonbone. Veliko veselje seveda, AMPAK če so tukaj bonboni, je miška dudo odnesla. Je ne bo več! Ko zdaj vidi računalniško miško, pokaže na njo in reče 'miška odnesla dudo' [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Kakorkoli, dude ne išče, ne sitnari, ponoči bolj mirno spi in vsi smo srečni ker imamo eno skrb manj. Maja dobimo [sm=duda.gif]. Upam, da se ne bo zgodila Duda II del. Lp PS: Aja, pa moramu mu pokazati katera miška je odnesla dudo, da ne bo kakšne zarote proti nič krivi računalniški.
|
|
|
|