pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (24.8.2010 21:22:26)
|
Punce pozdravljene. Najprej čestitke Coko in veliko cartanja s Filipom. Res lepa novička. Po dolgem času spet malo na rr. Lana pridno raste, je prava navihanka in v četrtek bo babika že dve leti stara. Danes sem jo zrihtala in peljala sklikat k fotografu. Naredi tak skupek slik in je prav fletno za pogledat. Prejšnji teden sva bile bolne, najprej jaz nepotrjen rotavirus in posledično infuzije, glukoze in je bilo čez par dni vsaj malo bolje, potem še miška, ampak njo so testirali v UKC-ju in je imeli nek virus, tudi ona je pristala na infuziji. Sedaj sva ok, jaz že pridno delam ta teden, ona pa že gre vsak dan k babici. Drugače smo ok, konec drugega meseca smo naročeni v Ljubljani za pregled za še kakšnega nadobudneža. Držite pesti, da bo kaj iz tega. Drugače pa kupujeva parcelo in sva čisto v gradbeništvo padla. Ne vem če se ne bom v loto spustila. Malo heca. V soboto praznujemo Lanin rojstni dan, spet nas bo 32. Juhu bo veselo. Na morju smo se imeli fantastično, L je uživala sto na uro. Malo še prečekiram in se beremo kasneje.
|
|
|
|