zeloooo sem jezna (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


noranate -> zeloooo sem jezna (23.10.2009 17:48:38)

Najmlajša ima vodene koze. Pridem k pediatrinji, mi napiše le karotin sirup, ko rečem, da nimam nič za vročino in če mi napiše Calpol, mi koza odvrne, da se ga lahko kupi tudi brez recepta. Haloooo, a je to država, ki prosi za večjo  nataliteto in je prijazna do otrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Pridem v lekarno in doživim šok, ko zvem, da je zdravstvena kartica pač zablokirana. Rečem kako, saj je 12 eur preplačila! Grem križev pot od zdravstva do davkarije, kjer zvem, da pač na zdravstvu nekdo ne opravlja sproti svojega dela. Se pa lahko temu izognemo, če plačamo prispevek za en mesec vnaprej, naj pa napišemo novo položnico in znesek povišamo za kakšen eur več, ker vemo, da se zdravstvo nepredvideno povišuje.
Popizdim in rečem, da se samo k.... plačuje vnaprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]! Neviđeno, kam smo prišli, plačujemo pa vse več in več.
No, sem se izpihala in mi je lažje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Snoopyka -> RE: zeloooo sem jezna (23.10.2009 17:54:36)

uh vraga zdej pa še več plačevat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kk si sploh upajo reč? tega pa še res nism slišala. me je mal šokiral [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] sam bi kasiral, si pa povedla čist  prav sam k..... se plačuje vnaprej![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




jakaracman -> RE: zeloooo sem jezna (23.10.2009 18:49:17)

Karotin je najbrž Claritine[sm=smiley36.gif]




Korina1 -> RE: zeloooo sem jezna (23.10.2009 19:09:53)

Jaz sem že 15 let in več nazaj morala sirup proti vroči, pa operil kapljice za nos pa še in še morala sama kupovati. Že takrat pediatri niso hoteli pisat receptov. Marsikdaj tudi ko se je šlo za antibiotik so rekli da je otrokom škodljiv in naj grem v lekarno in kupim to in to. Naslednjič ko je imel otrok vročino ga enostavno nismo peljali k zdravniku ampak si sam šel v lekarno in kupil sirup.




Stran: [1]