nagaja28 -> RE: Julijke 2010 (21.4.2010 23:08:56)
|
dober večer anajrim, lepo slišat, da je vse ok. Martinčka, jaz navijam za vijolično. drugače je modra moja najljubša barva, samo ne taka [sm=smiley36.gif]. Keri, za blazino poglej v navadni trgovini: mercator, spar, leclerc, sigurno so cenejše. v leclercu vem, da so jih imeli. jaz sem jo sicer dobila (sposojeno), pa mi je zelo prav prišla v nosečnosti, tako, kot je že candy24 napisala. je zelo praktična za med noge ali pa za kaj drugega podložit med spanjem, pri dojenju pa me je motila in je nisem uporabljala. kakor se katera mamica navadi. candy24, jaz bom najverjetneje imela body in žabice za iz porodnišnice, pa kakšne copatke. ravno zdaj sem gledala na facebooku ima ena štrikane copatke za dojenčke. sicer ne bojo prišli v poštev poleti, ampak so tako lušni. mogoče jih kupim za zimo. če katero zanima, naj pogleda: http://www.facebook.com/photo.php?pid=95323&id=100000532045169#!/album.php?aid=5639&id=100000532045169 upam, da bo odprlo. za vse tiste, ki vam zelo dolge komentarje zbriše, pa se vam potem ne da še enkrat pisat: te strani so tako narejene, da po nekem času strani poteče čas in ko želiš objavit, ti vse zgine [sm=zmeden.gif]. jaz, če vem, da sem dolgo pisala, celo besedilo skopiram za vsak slučaj, pa potem če zgine, samo še enkrat klikneš na odgovori in prilepiš celotno besedilo [sm=bravo.gif]. no, upam, da se vam to ne bo več dogajalo [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|