pupika -> RE: Julijke 2010 (15.2.2010 14:27:34)
|
Ojla! Da se vam še jaz malo javim. Tudi mene zelo boli, kadar hodim in kadar vstanem iz stola. Trebuh se mi veča z maksimalno hitrostjo, tak, da če bi hotela, sedaj ne bi več mogla skrivat. Glede ginekologinje pa moram jaz rečt imam jaz super ginekologinjo, ki je tudi porodničarka in je tudi pri porodih, tak, da jaz bina tvojem mestu zbrala eno, ki je tudi porodničarka in dela v porodnišnici. Pred leti sme tudi jaz hodila k ginekologinji ki ni bila porodničarka in je delala v zdravstvenem domu, pa so me tudi jemali za rezervo, kljub ss in IMN, nakar sem jih imela tam dovolj in zamenjala G, ter odšla v porodnišnico. Se pa spomnim, kos em še hodila na faks, sem šla enkrat preventivno, ker me je tako bolelo, da sem komaj hodila in se nisem mogla zravnat, pa me je sestra odslovila in mi rekla, vi ste bili lani na pregledu pridite čez 2 leti. Jaz sem bila šokirana in odšla v lekarno, kjer sem si kupila ene svečke, ki s edobijo na recept. Kaj sem takrat imela sploh nisem vedela, sem pa kar par dni komaj hodila, ker me je vse tako bolelo. Res so eni ginekologi tam, samo zato, ker je to njihova služb. Jaz bi na tvojem mestu menjala ginekologinjo, kajti saj ne bi bila prva in ne zadnja, ki bi v nosečnosti menjala G, povprašaj v vaši porodnišnici, katere G še sprejemajo.
|
|
|
|