rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (11.11.2009 12:19:46)
|
dan[sm=smiley1.gif] jaz sem se pa naspala[sm=smiley1.gif] kot zgleda, sem edina...timeja je spala celo noč sploh se ni nič zbudla, jedla je prvič zjutraj ob 6h, potem je pa še spala do 9h. in jaz z njo[sm=smiley36.gif] zdaj je pa mala tečka že od 9h.. samo nosla bi se.. zato zdaj hitro izkoristim priliko in kaj napišem[sm=smiley1.gif] glede včeraj: velecenjen svak- je blo mišljeno IRONIČNO[sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif] davljenje - je bil hec[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nič nevte vidle na 24 ur[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moj je danes pa bolan.. upam, da se česa ne nalezeva[sm=zmeden.gif] ja, pa upam, da ju3 ne bo timeja taka tečka.. potem bom mogla stat zraven vas[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] botrca [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] te čist razumem, kak ti je... mi se že dva dni konkretno kregamo... pa vse zaradi mojega (spet) velecenjenega svaka[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] bom ga ravno spakirala pa naj gre k mamici in atiju[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] aja, vitabella, tudi timeja me zateva celo, ko je budna, pa ko ma taki dan, bi se tak samo nosla..ko jo malo odložim, je taki alarm, da adijo... tako ko danes. Mah, vem, razvadila sem jo.. zdaj pa mam.. kričača[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ly117,kje inkdaj se ju3 dobive? če še velja... užuvajte in upam, da še mi kaj uspe javit... papa in lep dan [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|