rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (6.11.2009 8:46:27)
|
Jutro, jutro [sm=smiley1.gif] Evo mene, sem komaj utegnila vse prebrat - na hitro[sm=smiley36.gif] Ste bile taaaaaaaak pridne čeraj zvečer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz sem pa se clo večer "pogovarjala" s Timejo, moj je pa spal kot top[sm=hudicek1.gif] Joj, me to razjezi!!!!!!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Sem pa taaaaaaaaak vesela, da ste me povabile s sabo na kavico, res [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Res, full, full. Ampak - na žalost ne morem prit[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pride kolegica na obisk s SŠ, ko se že od takrat nisme vidle[sm=smiley19.gif] Ker študira v LJ in redko pride domov, sva se zmenile, da se danes ustavi pri meni - se pa že pelje, mi je že sms napisala... Tak mi je žal, pa sem želela, da bi se spoznale. Se pa priporočam za naslednjič[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam, da se boste mele faaaaaaaaaaajn[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Aja, še glede ginekologa - ja, očitno res nisma smisla se k nobenemu prepisat, ko skoraj noben več ne jemlje[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|