rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (7.11.2009 6:58:57)
|
Dobro jutro[sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Jaz sem spet zgodnja[sm=smiley36.gif] Sem ob 6h vstala, nahranila Timejo, zlikala cote, ki so se posušile in zdaj sem na RR, potem pa grem eno velko kavo spit in - pucat[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to? Doris, glede avatarja, če lahko pomagam... Greš: moja ringaraja - nastavitve - moj profil, potem pa imaš spodaj "avatar" in zraven "brskaj" ali nekaj takega. Potem klikneš "brskaj" in poiščeš slikico v mapi, ki jo imaš na rač, katero bi rada imela za avatar. Klikneš OK ali VREDU (ne vem, katera opcija je), in potem je avatar dodan. Potem na dnu te strani klikni "UPORABI" in to je to. Bi se mogel avatar videt[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam, da ti uspe[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Grem preverit, če je sigurno tak, kot sem napisala - tile ukazi ("brskaj",...)
|
|
|
|