|
rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (8.11.2009 8:00:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kake sanje sem imela danes ponoči.[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]Pa ne vem od kod to,ker zadnje čase nič ne razmišljam o teh stvareh. Sem sanjala,kak sem rodila in ležala v P,pa polno dohtarov okoli mene,češ kako lepo pupo mamo,pa seveda mojga deda od nikoder,pa za ime so skozi spraševali.Pol pa sem se kr sama odločla,kak bo ji ime,ne glede na deda,ki ga sploh ni blo blizu.Ime pa sem ji dala Tineja![sm=zmeden.gif] Meni se je tudi včeraj ponoči sanjalo nekaj podobnega[sm=smiley36.gif] Bila sem noseča, potem sem pa šla v porodnišnico in sem kar naenkrat že bila na oddelku in sem šla na wc in je bla tam ena črna shirana mačka[sm=zmeden.gif] Aja pa potem sta prišla k meni moj in Timeja in je bla Timeja že full velka[sm=smiley36.gif] Aja, mi smo pa meli Jaka[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] matcar, res si zbrala lepo ime [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] kaj pa, če bi še mela eno Tinejo? pa se ti je zato sanjalo. Skrita želja[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|