rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (10.11.2009 10:33:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya taprva smo letos dali v vrtec in je bila stara 4 leta.ni mi žal niti malo,da je bila doma...oz.kolikor sem jo dajala k babici čuvat.Je pa res,da je vrtec zelo vredu stvar,otrok ne razvajajo ampak vzgajajo in učijo samostojnosti..je fajn,če so lahko doma čimdlje,vendar se to kasneje pozna,saj veš babice so bolj za razvajanje...[sm=smiley36.gif] no pri naši A se je to zelo poznalo,sedaj pa je v vrtcu in je že bolj sama s sabo zorganizirana[sm=smiley1.gif] tamanjše pa nisem dala v vrtec,ćeprav vem,da bi full uživala tam. Jaz pa sem sama pustila službo letos pustila ,tako da bo M še en čas doma. In mi je fajn,ko sva skupaj,čist drugače,kot pa če nisi. Mislim,da bo šla v vrtec okolin tretjega leta,izjemoma prej[sm=smiley1.gif] lahko pa samo pohvalim vrtec,ker je res fajn,pa tud otroci zelo uživajo tam[sm=smiley1.gif] Ja, saj ravno zato - me je kar malo strah, da bi jo PREVEČ razvadili doma. Zdaj, ko je še edinka, to sploh ni težko - razvadit otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ne, jaz sem študirala s tega vidika, da je za otroka bolje, da čimprej postane samostojen in sigurno otroci bolj uživajo v družbi svojih sovrstnikov, ki se lahko igrajo,.... kot pa doma s starši. Zdaj sem to malo tak napisala... Upam, da me razumete, kaj hočem povedat.. Če ma otrok npr. doma kakšnega bratca ali sestrico, se komot igrajo do onemoglosti. Kaj bo pa mela od mene? Vedno se ne bome mogle igrat, ko še moram fax dokončat. Pa jo dam raje v vrtec, pa je srečna tam, jaz se doma učim, ko pa je ona doma, pa se ji posvetim 100%. Pa še to- sama sem edinka in sem šla v vrtec, ko sem bla stara 4 leta. In iz lastnih izkušenj vem, da ni fajn..
|
|
|
|