rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (10.11.2009 16:23:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 mislim, da si ti spraševala glede vrtca. Takole jaz mislim: Je fajn če daš otroka prej v vrtec, ampak je pa tudi res da je potem dosti bolan (moja izkušnja). To je slaba stran. Dobra stran vrtca je, da se fajn vklopi v sredino, spoznava kar spoznavat mora oz. letom primerno... Najin Jan je bil star 15 mesecev ko sem ga prvič dala in ni mi žal, ker vidim napredek in tudi on zelo rad hodi. Nimamo težav ne s spanjem, ne igranjem z drugimi otroki, hrano...Zakaj sem ga dala tako hitro, če sem doma? To si se mogoče tudi vprašala. Imam zdr. težave in ga nisem sposobna 24/h imet. Kaj več ti pa v živo povem. Ja, jaz sem spraševala. Hvala, da si povedala svoje mnenje. Jaz bom tudi doma oz. bom študirala, pa bom jo verjetno dala v vrtec - če bo sprejeta seveda[sm=zmeden.gif] Ne vem, kak je to, ko jaz nimam stalnega naslova v MB.. Glede bolezni - [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] No, ko se spoznamo, pa če ti bo, bom rade volje prisluhnila, če boš karkoli želela povedati. Ni pa treba. Kakorkoli boš želela. Nikogar nič ne silim..
|
|
|
|