jajčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


SLAMlCA -> jajčka (14.6.2005 20:17:39)

Imam jajčko peg perego (imam jo ves čas v avtu), zdi se mi da naš mali škratek tako čudno sedi v njej, dobesedno sedi, pa glavica mu tak čudno visi. Sicer je jajčka in verjetno se smatra za novorojenčka, zdj pa ne vem, ali je to normalno, kajti imam še uno od Haucka (tisto imam za prenašati okoli) v tisti pa se mi zdi da ima zelo lepo lego.

Ali mu lahko peg peregotova kaj škoduje?




Mojca P. -> jajčka (14.6.2005 20:26:19)

Ce mu glava cudno visi, dobro zanj sigurno ni, posebej ce glavice se nima stabilne. Mogoce imas pa samo prevec pokoncno postavljeno?? No, vsaj naso se je dalo na ta nacin prestavljat.
Na tvojem mestu bi v primeru, da se je ne da porihtat na normalno lego, rajsi zamenjala.


Pa se moje mnenje: cim manj za prenasanje uporabljaj jajcko. Je res da je lega podobna kot jo ima otrok v maternici in zato nekateri menijo, da ne skodi. Vseeno je pa po mojem mnenjeu po rojstvu cas, da zacne krepiti hrbtenico na drugacen nacin in ga s prezivljanjem casa v tej legi kar malo omejujes pri tem. ??!!

NO, mnenja so pa seveda razlica!:rozica:




taška30 -> jajčka (15.6.2005 9:19:08)

Tudi mi imamo PP lupinico in isti problem, pa smo ga rešili, tako da smo pod ritko podložili dve zloženi brisači ali dekici. S tem v bistvu zmanjšaš tisti kot in otrok praktično leži in zato glavica lepše stoji. Malo podloži še okoli glavice s kakšno pleničko.
Saj bo kmalu bolše ko malo zrasejo.:)




Stran: [1]