Maxi Cosi ima nove avtosedeže (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


*Junona* -> Maxi Cosi ima nove avtosedeže (31.10.2009 10:31:00)

  Pozdravljene punce!



Včeraj sem dobila nov katalog Maxi Cosi in so notri 3 novi sedeži:
- eden je jajčka
- drugi je od 9 kg naprej in paše na isofix od jajčke, kar je super
- in potem še eden, ki me je navdušil  - Axiss, tako da bomo izbirali med tem in Tobijem. Končno odločitev bo dala varnost, tak da se morma z dragim pozanimat še o kakšnih testih.

Evo, še link:  http://www.maxicosiaxiss.co.uk/demonstration-video.html




botrca -> RE: Maxi Cosi ima nove avtosedeže (31.10.2009 13:02:19)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] svetovno..mi imamo Tobija in je ful dober in smo zelooooooo zadovoljni. Pa na testih je zelo dobro ocenjen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].




Katy\o/ -> RE: Maxi Cosi ima nove avtosedeže (31.10.2009 15:08:34)

Mi mamo Axiss-a od Bebe Conforta že pol leta in smo zelo zadovoljni z njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Je pa glede na video ista fora, samo detajlno je drugačen.




zoja10 -> RE: Maxi Cosi ima nove avtosedeže (15.11.2009 22:40:09)

A se že kaj ve kje jih prodajajo pr nas?..axiss-e ...
spraševala sm v pikapolonci in nimajo pojma da sploh nov model obstaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] imam pa bone od pikapoke za pokurit..




Andrejka9386 -> RE: Maxi Cosi ima nove avtosedeže (15.11.2009 23:09:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/

Mi mamo Axiss-a od Bebe Conforta že pol leta in smo zelo zadovoljni z njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Je pa glede na video ista fora, samo detajlno je drugačen.


Bebe Confort je pod okriljem MC...sem se pozanimala in je ta Axiss od MC ista fora kot do sedaj od Bebe Confort...tako da to praktično ni novost...




Stran: [1]