Kaj pripravt za abrahama (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


puncica -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 7:40:41)

Nč pametnga našla v iskalniku torej:
Kaj nej napišem moji mamici za 50 letnico. Nočem kakih verzov al kej podobnega pač pa kej tako zanimivga ma sej ne vem kaj sprašujem. Ma a ma ktera kak link za kako abrahamovo poročilo al kej podobnega. Jst sem čist anti za stavke skup klamfat:ups:

Pa kaj ji pripravt, tako da bi se mal režal, ker tiste fore, ko so za poroko se mi zdijo da so za ženina in nevesto, ne pa za eno osebo. Dejte mi prosim pomagat no. Kako je pri vas zgledo abraham:)-, no ne pri vas, pač pa takrat ko ste ble na kakem abrahamu.

Eh mater sem zakomplicirala stvar. A kdo ve kaj hočem?:)-




hati -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 8:11:05)

Torej...napiši nekaj sama...bo definitivno boljše, kot da od kje prepisuješ.... Midve s sestro sva obema, očetu in mami, napisale tak sestavek, ki je bil pol resen pol smešen in je vključeval prigode iz našega držinskega življenja... Moram reč, da je oba zelo ganilo... Sicer pa sva za abrahama od očeta, prosili njegovega brata in sestro za pomoč.. tako da sta potem skupaj z nama pripravila eno točko, očetovega početja..pač značilnega zanj, ko je bil otrok... ena soseda pa ga je celo imitirala, kako je govoril.... izpadlo je zelo dobro in vsi smo se nasmejali... Tako da, poizkusi se spomnit kake smešne dogodivščine.... Lahko ji pripraviš mini kviz.... jo spomniš na dogodke... ne vem..ko ste bili na morju in se je kaj zgodilo.... ko si si recimo zlomila roko...ko si se prvič zaljubila... verjemi, mala malca za mame...uganejo vse... :) :) hmmm...no upam, da sem ti vsaj kak namig dala...

pozdravček




CUKRČEK -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 8:20:54)

Če poznaš koga, ki ima malo pesniške žilice mu povej podatke iz mladosti oz. življenja mame. On pa naj potem zloži kako smešno pesem


mož moje sestre ima blazno pesniško žilco in za vsako praznovanja napiše pesmi, ob katerih se valjamo od smeha. To najbolj zažge. Samo fajn je, da imaš kake "žgečkljive" podatke iz mladosti.


lp




anadejka -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 8:32:33)

Poglej sem...www.lamaj.com

je sicer za plačat da ti spesnijo,ampak mislm da delo full dobr opravijo.




tesa -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 8:37:19)

http://med.over.net/phorum/read.php?f=109&i=7257&t=7256

Mogoče pa najdeš tukaj kaj primernega?
Lp:miska:




pety78 -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 9:31:30)

Evo, ti bom js malo opisala, kako je bilo lani pri nas, ko je mami praznovala abrahama.

Kupili smo ji pomivalni stroj, ga tak pritišali v prostor (restavracijo), potem je moj nečak (njen edini vnukec, star 4 leta) prišel not s 50 baloni, ki smo jih dali tiskat...(vse najboljše, 50 let, ...),ona pa čist solzna.No, malo kasneje je dobila še darilo od očeta posebej...Ko je že mislila, da je vsega konec. :)
Potem pa sva s sestro prebrali govor, ki sem ga sama napisala. Vsi prisotni so se jokali in smejali. Res lepo napisano in življenjsko. Z obilico humorja. Starša sta bila čist ganjena.
Potem smo imeli eno igro, ko se je brat v poštarja oblekel in prinesel pisma za mamico. S sestro sva jih brali. Pisali so ji pa same znane osebe v stilu rimanja. Prav smešno. Kao da ji vsi čestitajo in potem še nekaj tipičnega iz njihovega življenja...:) :) Od Bin Ladena naprej, ....:)-
No, potem pa smo mi otroci (4), prinesli v dvorano še eno veliiiiiko sliko. Na kateri je bil en tak lep kužek. Pa mamico pokličemo po mikrofonu in v tem ko hodi proti nam, iz slike iztrgamo prvo stran-kužeka, pod njo pa mi štirje.... Vsi v dvorani so zavzdihnili in solze... Res, taka lepa slika, super narejena. Vsa pohvala forografu v Dravogradu. Ob straneh so bile pa male slikice, kjer smo bili v različnih pozah. Res čudovito.
Vsa žlahta ni mogla prehvalit našega programa. Ko je mami mislila, da je že konec, smo jo zopet presenetili.
Potem smo imeli pa še nekaj igric, ob polnoči pa torto.

Res nepozabno!

Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj. Mi je bilo prav fajn sedaj obujat spomine. :)




malika -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 9:45:55)

Ko sta mojadva starša praznovala sva s setro šli malo po obiskih k tetam, stricem in prijateljem in jih malo intervjuvali o njunjih mladostnih norijah. No zbrali sva kar precej norih zgodb,jih malo potegnili še bolj na smešno in naredili ven en tak mladostni letopis. In ptem ko sva ga brali, so ogstje pokali od smeha, mojima dvema pa so zraven smeha še solze tekle.
Vsi so rekli, da je bilo fenomenalno! Tiste pocukrane zgodbice ala življenjepis, so mimo




pety78 -> Kaj pripravt za abrahama (15.6.2005 9:56:54)

Meni je tudi dosti babica povedala. Je rekla, da je tisti dan, ko se je mamica rodila, še veselo po mestu šetala, potem se ji je pa zazdelo, da nekaj bo. V tistem pa sreča svojega očeta (mojega pradedeka) in mu pove, da se nekaj dogaja. On pa ji reče: "Bejž hit domu, da ga ne boš kar tu na cesti znesla"....:)-:)-:)-:)-:)-




Stran: [1]