oddih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

StBarbara -> oddih (15.6.2005 13:59:18)

oj,

rabim nasvet, kam je fino it na morje z eno letnikom (hrvaška),plaža -mivka, da ni zlo daleč, pa ne preveč $$$$. Aja pa apartma varianta oz. hotelska soba.

Hvala :racka:

Anonimen -> oddih (15.6.2005 14:04:18)

Za cene ne bi vedela,za lep prostor pa vem.
Umag oziroma bližina umaga-Zambratija.
Plaža je lepa...v morju je mivka-morje je plitko tako,da ti je voda 100m od obale do kolen9nebesa.
Čista je zelo,no če umes ni bilo kakšne nevihte.
Vem da oddajajo apartmaje samo cene ne vem.Vem tudi da ena izmed RR deklet zahaja na tisti konec saj je bila prav pred kratkim,malo razočarana zaradi vremena,morda se ti bo oglasila in ti posredovala informacije.:morje::morje::morje:
Lep dan še naprej:rozica:

Anonimen -> oddih (15.6.2005 14:10:02)

Evo modrooka je bila v Zambratiji.Njo vprašaj.

Sibil_ -> oddih (15.6.2005 15:00:38)

Krk-sem bila prejšnji teden.Stanovali smo v apartmaju, imeli pol penzion, hrana dobra, ljudje super prijazni.Pa drago ni bilo.:bravo:
Plaže so s kamenčki, prav mivkaste niso nikjer.
LP pa vprašaj če te še kaj zanima,
Sibil

Urša -> oddih (15.6.2005 15:22:08)

Meni so svetovali Rab-mivkasta plaža, imenovana Rajska plaža. Je ful lepo, lahko ti pošljem slikco na mejl. Mogoče gremo mi tja. ;)

Anonimen -> oddih (15.6.2005 15:51:36)

Rab rajska plaža...
hodiš in hodiš in hodiš in hodiš in hodiš in voda do gležnjev :hudicek:, sem bla prou besna. Pol pa ob oseki (tahudi) prazen zaliv in eno veliko mivkasto otroško igrišče :(( za nas za tamale pa :bravo::bravo::bravo:...

V tej plitvi vodi so igrala za mal večje pa na plaži tudi. Je res lepo urejeno - vsaj kar sem jaz vidla.

Aja otrok pa nimam... tko da kakih izkušenj iz prve roke ne morem dat. Plaža je pa res urejena in spremljajoče dejavnosti tudi.

Za cene ne bi vedla, ker smo šli sindikalno.

Urša -> oddih (15.6.2005 15:55:44)

Sej ta plaža je idealna glih za otroke, zarad plitvine... če bi šla sama z možem, bi blo kej druzga dosti bolj primernega. :morje:
Cene so čist klasične, majo apartmaje, hotele in kemp v kompleksu San Marino. Npr. polpenzion v hotelu 3* pride septembra (ko naj bi mi šli) mal čez 50tisoč na osebo.

mehurčica -> oddih (15.6.2005 16:00:40)

Kje pa bi na internetu lahko kaj pogledale? Ima katera kak naslov?

Urša -> oddih (15.6.2005 16:15:51)

Joj, ne vem če znam naslov prilepit... Bom probala, drgač nej pa ena poprav.
http://hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm

Urša -> oddih (15.6.2005 16:16:42)

Ne dela. :((

Jančika_ -> oddih (15.6.2005 16:34:41)

Tule poišči, ne vem, zakaj zgornji link ne dela.

http://hrvaska.net/main_hoteli.htm

rozi81 -> oddih (15.6.2005 16:43:37)

Kakšne cene!!!:((
A so čist znorel. Sej Grčija z avionom vred in PP pride cenej.
Joj kaj je s temi Hrvati. Zgleda da bomo res začel kam drugam hodt. :bravo:
Bomo pa še kej novga vidl.

smrka -> oddih (15.6.2005 21:35:45)

Hrvaška istra je zelo draga sploh pa julija in avgusta ko pridejo italijani - takrat se jim zacnejo pocitnice. Na dopust je najboljs iti septembra ali junija... cene so normalne kukr tolk.

Stran: [1]