|
Mala_princeska -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (22.1.2010 14:37:29)
|
Tecka a ti to resno, da je to rekel tvoj dragi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] je pa hecen [sm=smiley36.gif] Drugače pa, ko je tekla tudi o moških debata - ja tudi jaz moram znova in znova mojega preganjat, ko kam gremo, pa rihta se valjda dlje časa kot jaz (hujš kt kakšna baba[sm=jezicek.gif]), pa ko mu rečem prim tamalo, on meni: "a že spet jo moram imet", pa njegov reakcijski čas, da jo prime je skor pol ure [sm=jezicek.gif] pol se pa jaz potiho pri sebi razjezim in jo kam vtaknem(jo dam na tla, v stolček,....) in naredim svoje. Tko da drage moje zgleda da smo vse v istem zosu, ene bolj, ene manj [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Aja pa nasvet za Bačko - ti kar rezerviraj toplice, pol pa magari sama s tamalima pojdi, pa mami sabo vzami [sm=smiley1.gif], če mož ne bo hotu jit. Če mu kej takega narediš, bo reku - valjda da grem jaz z vami in se boste imeli fino. Bod malo "žleht", no malo bolj za hec.....Ker je res fajn jit in se imet lepo, tk kt je Mini že enkrat napisala - sami ves čas skupaj :-))))
|
|
|
|