10ka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (26.1.2010 6:43:23)
|
dobro jutro. bom kar častila eno kavico, naj vam tekne [image]http://www.shrani.si/f/1g/nA/Kjq0wLk/kava.jpg[/image] se je katja zbudila malo pred šesto, dobila flaško in začela na ves glas razlagati "A DADADADA IIIII". kot vsako jutro. ponavadi si dam povšter čez glavo in spim naprej. zdaj sem pa ful huda, ker dragi že cel teden hodi med 4 in 5 uro spat, pol pa ko zombi hodi okoli. sicer res spi do 10h, samo to je še vseeno premalo. no, katjo sem spokala iz spalnice, da ga ne zbudi. zdaj trenira hitrostno puzanje in mi bo pobrisala ploščice v dnevni sobi (katja valda, ne pa mož). ko bo končala, jo bom dala še na hodnik, kjer imamo RES veliko prahu. no, jezna sem še na bele ploščice (ki jih imamo po celem stanovanju), ker je treba prah brisat vsake 2 dni drugače je kar ogabno. še posebej če ti lasje izpadajo v šopih, kot meni. sem pa vesela, da sem lahko zaradi zgodnje ure dala govejo juho kuhat. mini86 -jaz bom danes najverjetneje od 10h dalje v koloseju v baru, kjer so zraven igrala. če se ti da, se pridruži, ti p pošljem tel. na ZS, da preveriš, če bomo res tam. peljem namreč obe deklici, saj ima starejšo še vedno doma, čeprav je že zdrava. ker v vrtcu bo itak takoj spet kaj fasala, pa raje vidim, da si še malo imunski sistem okrepi.
|
|
|
|