tecka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (5.2.2010 8:31:01)
|
Živjo, punce, saj ne morem verjeti. Od včeraj od 7h nobenega sporočila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kakorkoli, Srečko je to noč do 2h še kar dobro spal, problem pa je bil - v meni. Sem včeraj spila 4 kave in zvečer nisem mogla zaspat. Danes pa spet po starem naprej. Opažam pa, da malo spreminja spalne navade čez dan. Bom drugič kaj več napisala, če ne bo samo prehodnega značaja. IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Uf kako vam zavidam!!! Iz kje pa si ti? Ker kolikor sem se jaz pogovarjala so res vsi zvedeli šele nekje aprila? Srečko bo hodil v vrtec v Logatec, živimo pa v eni vasi nedaleč stran. Tudi meni je tajnica rekla, da bo prošnja obravnavana na rednem sestanku komisije v aprilu. Po mojem pa je "problem" v tem, da so septembra 2009 odprli ne-vem-koliko novih oddelkov in sem že čez zimo slišala govorice, da imajo prosta mesta. Nisem pa vedela, ali otročke sprejemajo tudi junija ali ne - ponekod jih ne. Pa še razvoj bi malo pokomentirala. Pri našem Srečku se mi zdi kar hitro, da že mašira po hiši po vseh štirih in pridno raziskuje tudi druge prostore, ne samo dnevne. Groba motorika mu torej gre, jaz pa bi raje videla, da bi se zanimal tudi za kaj bolj finega - npr. da bi sam držal stekleničko. Magični lonček ga sploh ne zanima in je najbolj zadovoljen, če mu ga držim jaz oz. pijemo čaj kar po steklenički. Pa da bi se mogoče že kaj pogovarjal, pa je večino časa tiho in podobno. Kakorkoli, če nekje "prehiteva", verjetno nekje "zaostaja", na koncu se bo pa vse poglihalo.
|
|
|
|