tecka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (13.2.2010 19:01:56)
|
OJ. No, danes pa sva šla s Srečkom malo ven na sonce. Iz nosa mu ne teče več ven, ima pa smrkelj zadaj nekje in ga zelooo težko spravimo ven, če sploh. Z mojim izhodom danes pa ni bilo nič - ker se je tudi mene lotil prehlad in komaj čakam, da grem spat. Nočne plenice - jaz imam trenutno hoferjeve, 4, pa se je samo 1x zgodilo, da je plenica spustila zjutraj, ko sem ga nesla v kopalnico in prislonila na bok. Si pa predstavljam, da zna biti problem pri težjih otročkih. No, pa tudi jaz ne smem več jamrat. Za 8m sva Srečkota tehtala na osebni tehtnici in prišla do rezultata 8200 - 8300 g, kar je 1 kg več kot pri 6m oz. čisto zadovoljiv napredek pribl. 0,5 kg na mesec. Krofov nismo niti kupili, kaj šele pekli doma, še za kosilo je bila kar pica iz picerije. IZVIRNO SPOROČILO: manna He he skregala sta se praviš, moj pa itak hodi na kavč spat zadnje dni ker "se mora revež naspat". Naš pa kar v spalnici dobro spi in zjutraj pravi: "ej, danes je pa mali kar dobro spal". Zbujal se je samo prvih 14 dni, ko je bil spočit na očetovskem dopustu, potem nič več. Blagor mu, si mislim, jaz se zbudim že, ko Srečko pomisli, da bi spustil dudo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|