manna -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (18.2.2010 17:10:48)
|
Ja dejte mal poročat kako je kej blo na tej kavici? A so se tamalčki kej lepo gledali? So nastale kakšne ženitne ponudbe? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Mi smo bli pa pri pediatrinji. Je dognala, da ima naša Manči rahlo hiperton ramenski obroč (po domače zategnjen). Zato se njej ne zdi potrebno hodit na fizioterapijo, razen če bi jaz to prav izrecno želela. Da se menda to vse zrihta s pravilnim handlingom. Pa še rekla je pač, da ima očitno take gene, da ni glih pri najbolj močnih (še zmer se dostkrat zvrne ko sedi), ampak da to ni nič narobe, da pač eni shodjo pri 10.mescih, drugi pri 16. Če ima otrok po genih zasnovo da bo shodil pri 16 mesecih, potem lahko telovadiš z njim kolikor hočeš, pa ne bo nič drugače. Asimetrije sicer ni videla, čeprav jo jaz vidim (zmeraj zategne levo rokico nazaj, desno pa ne). Ampak OK, zaupam njej da je v redu. Sem imela pa občutek da sumi, da sem prišla samo zato da bi povohljala kako je s podaljšanjem porodniške v primeru fizioterapije. No jaz upam da se bo to uredilo res samo s handlingom.. Je pa Manca taka šarmerka da ni res..vedno očara vse; v čakalnici, v ordinaciji, v lekarni, povsod. Samo smejčkala se je, pa žlobudrala in čebljala, da so jo vsi gledali. Še pediatrinja se ji je načudila kako je lep deklič..
|
|
|
|