ronja1a -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (16.12.2009 21:49:48)
|
Tecka, pa si opazila, da ima pikice po kakšni hrani ali jih je imel že prej. Naš je bil pri kakem mesecu ves pikčast in pol se mu je po ličkih še neki vnelo. Je bil čisto bogi, ker sem mislila, da je alergija sem črtala s hrane vse mogoče. Pediatrinja nam je rekla, da to za zdaj še ni alergija. Je dobil diagnozo seboroični dermatitis in ima skoz mal probleme s kožo, je tudi malo pikast, ampak pediatrinja pravi, da je to suha koža in da bo bolje, ko se bo začela bolj mastit. Upam in držim pesti pri tebi, da ni kaka atopija. A ste ga dali kaj testirat? Glede hrane pa ne vem, kaj rečt, ker ne vem, koliko naš mali poje. Jaz sem se sekirala pa da preveč, ker ima že devet kg. Mamice smo nagnjene, da nas skbri, če kaj ni po reglcih. Sej, če je mali živahen in se lepo razvija, se ti po mojem ni treba preveč skrbet. Ugotavljam, kako so ti dojenčki različni. Naš je vlekel že v porodni sobi in bi skoz neki papcal, eni so pa manj zainteresirani za hrano... Morda pa ima kak malo manj ješči dan, pri nas je tko, da kak dan ful velik je, kak dan pa precej manj...
|
|
|
|