tecka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (20.1.2010 9:51:23)
|
Živjo, punce. Jaz sem že čisto znervirana danes. Sem morala na ue podaljšati registracijo avta, pred mano samo 1 stranka, ki pa se ni premaknila iz pisarne več kot pol ure. Pa še potem ko sem bila na vrsti, je referentka telefonarila okoli in spraševala, če ga je prav "odpravila", ker je bil neki podjetnik - avtoprevoznik...Tako sem bila tudi jaz notri skoraj pol ure za en ušiv štempelj. Grrrrr. Naj vas spomnim, da je do konca januarja čas, da na davkarijo oddamo vlogo za vzdrževanega družinskega člana, da otročka upoštevajo že pri informativnem izračunu dohodnike. Saj je čas tudi kasneje, lahko podaš ugovor na izračun, ampak jaz imam raje prej pošlihtane stvari. Sicer mi tamauga upoštevajo že pri porodniški, ampak ker je bil rojen sredi leta, mi je referentka rekla, da je treba vlogo oddati. "Govorenje" - naš še nič kaj ne pove v zlogih, samo nekaj čeblja, najraje ko se zbudi. Drugače je pa kar tiho in če ga jaz kaj ogovarjam, nič kaj ne "odgovarja". Mini, če slabše kaka mu lahko ponudiš tudi špinačo. Evo, danes pa res naročim pri Next. Tudi jaz opažam, da je treba naročiti kar za 12 - 18 mesecev.
|
|
|
|