|
kayica24 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (30.11.2009 11:08:46)
|
Zdravo punce!!! Nič ne bi rada bila v vaši koži glede spanja[sm=zmeden.gif] Ker moja Marinela me že od 2.meseca naprej razvaja s spanjem po 12 ur...[sm=bravo.gif] Je pa res, da mami gre bolj pozno spat in je potem nenaspana[sm=smiley36.gif] Vsem bolančkom želim ČIMHITREJŠE okrevanje, celjenje kosti...[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif] Claud super da sta se zmenila...In da ga bo čimbolj dolgo držalo...[sm=bravo.gif] Ajvy zakaj pa ne greš na pregled za glavo? Al si že bila? Groza...Ne predstavljam si takšnih glavobolov[sm=smiley13.gif] Sjmm tudi mi živimo z našimi...Pa je sicer ok..Vendar "stari"(nista tako stara-45 in 50) in mladi ne grejo skupaj...Tako da tudi pride do kakega crash-a, ampak sem takrat kot tiger ki varuje svojo "čredo"...Tako bi moral biti tudi tvoj in se njegovim kdaj po robu postavit... Katjuša..Saj ne morem na kak hotel ste naleteli[sm=hudicek1.gif] Preko katere agencije pa potujete to?[sm=hudicek1.gif] Pa koliko zvezdic naj bi imel ta hotel? Grozno, tega pa še res nisem videla in sem kar šokirana!!!!! Moja čebelica spi dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pospravit preden se zbudi.... No, čeprav sem jo pohvalila, da spi po 12 ur, celo noč, je pa ta njen spanec zadnje čase full nemiren..Kar se nekaj premetava in se obrača kontra v postelji[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Je pa res, da nam zobki grejo ven, ampak drugače nič ne joka.... No, saj bo boljše..Želim vam lep ponedeljek, pa se tipkamo kaj....
|
|
|
|