|
MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (3.12.2009 8:09:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jutro punce...nasa nocka je bila super glede na prejsnje samo dudo sem mu enkrat dodala ga z gengigelom namazala ,ker je jokcal in je spal naprej... CEBEL boga ,a si se vedn bolana_Imas kaksna zdravila... URSA tudi to spanje je lustno ane [sm=9nebesa.gif] [sm=9nebesa.gif] punce niste mi kaj odg. veliko do kdaj boste am dajale[sm=smiley25.gif] jay mihailu delam kasice zitne in je prebava z njimi ok,dajem mu pa zjutraj in zvvecer vmes pa sadje,zelenjavo,zkutke ali jogurt Mihailo ja je luštno se mal pocartat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Glede na to, da Žiga še ne gre v vrtec mu nameravam dajati AM do enega leta potem pa en lahek prehod na navadno mleko. no tudi jaz sem tako mislila narediti,sam p me je mal vceraj zmedla ,ker je vprasala,ce ze pijemo km...mogoce je vprasala zato,ker ne pije mleko vec po flaski...drugac sem pa jaz ze probala enkrat mu dat cokolina mal z km in ni bilo nic,pol ze ni alergice ane..
|
|
|
|