|
Urša08 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (26.11.2009 12:57:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej hana spi erik pa tud upam da bo cita-čestitke za prijateljico...pa ma res lepo ime fant...pri nas je bil liam v ožjem izboru za erika...kako si pa kaj ti? a ti še kdo nagaja kayica-uau to pa so mere....še kak mesec pa bo mojga erika prehitela v kg mislm ne v cm[sm=smiley36.gif] ...železo ja mi smo mel tud skos probleme z erikom zdej ma pa ok...je pa dobu ene dvakrat tale sirup... čebela-sem te že zadnč hotla vprašat pa sem pozabila...vem da os izvidi ok hvalabogu, ampak a je mela kake probleme hana z ledvički al kaj urša-jest če se lepo igrata ne grem zraven...no ja včasih grem, ampak večinoma jih pustim sej itak ne traja prav dolgo naša sanjska hiša ne bo naša, ker se je gospod spomnu povišat ceno[sm=zmeden.gif] ...smo se zmenil predno smo šli v avstralijo, da nama pripravi pogodbo in da se bomo potem ko pridemo nazaj dogovorili naprej, no in zdej na lepem se pa on spomne da bi mel mal več denarja...malo morgen kar nej ma hišo....gremo novim zmaganm naproti[sm=bravo.gif] tanci jo boste že našli, če ne to pa kako drugo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|