pred izostankom -, 1. dan izostanka pa +? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


cat -> pred izostankom -, 1. dan izostanka pa +? (13.11.2009 22:25:10)

Ali se je kateri zgodilo, da je test (FS duo,BC mini in check it) ene 4 dni pred predvideno M pokazal odločen -[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  oz. samo eno črtico, potem pa ji je na 1.dan izostanka M (če je bila seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ) pokazal lep + oz. dve črtici?
Sej vem, da se o tem veliko piše, ampak vseeno če se je keri kej podobnega zgodilo, bi bila zelo vesela odgovorov!
Sem v tej situaciji, ko mi test kaže negativno, vendar pa se mi zdi, da če bi bila že noseča (4 dni pred predvideno M), bi se vsaj obris druge črtice videl[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , ali pač ne??




Isabellabina -> RE: Ali se je kateri zgodilo... (13.11.2009 22:27:59)

Glede na to ,da so vsi trije testi med bolj občutljivimi,bi verjetno že kaj pokazalo.....počakaj še tri dni in ponovi...ti pa želim en debel +




Rikooo -> RE: Ali se je kateri zgodilo... (15.11.2009 11:32:30)

Četudi so testi med občutljivimi, je še vedno možnost da si zanosila kasneje in je zato test negativen. Naredi test 1 dan po NE pričakovani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Takrat bo šele pravilen rezultat. Jaz bi na tvojem mestu takrat naredila Clear blue test. Meni je clear blue 1 dan po pričakovani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pokazal lep plusek.
Držim pesti!




zmajaz -> RE: Ali se je kateri zgodilo... (15.11.2009 11:40:00)

Možno je, ker raven nosečniškega hormona iz dneva v dan narašča. Rezultati testov niso zanesljivi pred izostankov M - lahko sicer tudi že kaj pokažejo, ampak najbolj zanesljivo je PO izostanku M.




Stran: [1]