charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (10.12.2009 16:59:10)
|
Ojla, ja, pa smo opravili. Voda v redu, nobenih bakterij ali kaj podobnega, bris še predober [sm=smiley1.gif], pritisk ok, tehtnica kaže 1 kg več. G mi je naredila gin. pregled, pa UZ za MV, pa UZ za [sm=duda.gif] V glavnem vse ok, MV se mi je celo podaljšal za 1 mm, tako da kar počivanje naprej, nobene telovadbe, pa bo zdržal. Lega [sm=duda.gif] je ravno taka, da me bo fajn po trebušni steni brcal in bom baje dobro čutila prve brcike [sm=smiley1.gif], maternica je za prst in pol pod popkom. Tudi meni je nizko iskala in gledala. Srčeka nismo poslušale, samo [sm=duda.gif] je celega malo prečekirala in rekla, da je vse ok. [sm=bravo.gif] Edino kar me malce skrbi je velikost - po tem vodniku ringa raja naj bi v 16 tednu bila velikost 16 cm, čeprav če pa pogledam tam pod tabelo tu na spletni strani pa piše 11,6; no, meni je namerila 9,5 in sem jo vprašala, če je to ok in je rekla, da ja seveda. Govorila sem še s kolegico, ki je julija rodila in je imela pri teh tednih tudi takšno velikost kot jaz.
|
|
|
|