|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 16:02:25   
snorlax
Naj vam povem štorijo.

Pravkar sem prišla iz trgovine, razp*** kot sam:hudicek:. V trgovini vidim punčko, staro kakšne 3 leta, ki joka in išče mamico. OK, prodajalka jo prime za rokico in gresta iskat mamico. Mamica se pojavi, pred sabo ima otroški voziček, v njem pa še eno punčko, staro kakšni 2 leti. Dobro, se zgodi, ampak mi pritisk nabije, ko slišim to baburo, da reče otroku: "Ja, zakaj me pa nisi zunaj počakala? Nikoli več me ne boš smela zunaj počakat!" :hudicek:Glavo dam stran, da je MORALA zunaj počakat, verjetno, da ne bi kaj hotla imet. OK, grem na blagajno, baba z otroki na sosednjo. Videlo se je, da je bolj revna, ta starejša punčka je hotla imet neko igračko, je rekla, da nima denarja, da ji kupi. Kupila je pa 10 dag kave in en mali sokec na slamco. Se mi deklice zasmiljo, baba je pa tud zgledala en šus, po domače rečen. Peljem stvari v avto in grem še tam zraven trgovine nekaj gledat, pridem nazaj, vidim pred trgovino to baburo, sedi na klopi, tavečja se guga na igralih, tamala pije sok. Ne vem, al ga je dala samo tamali al ga je tavečja kaj dobila.
Zdaj pride pa to, kar me je razkurl, kot 100:hudicek:.Baba sedi na klopi, iz vrečke pa jemlje DVD filme, ki si jih je zgleda sposodla, kajti pred trgovino je videomat. V vrečki pa je imela najmanj tri. Več nisem videla, ker se mi je tema naredla pred očmi.

Nisem vedla, kaj bi. Pred tem sem misla dat punčkama kakih 300 SIT za sok, ko sem pa to vidla, sem pomislila, da bo baba verjetno vzela denar in ga zapravla za sebe. Najraje bi šla nazaj v trgovino in jima kaj kupila, samo sem imela tudi jaz tamalga zraven v vozičku, pa tud bogve, kje bi že baba bila do takrat, da bi jaz prišla ven.

V glavnem sem šla domov in klela vse butaste starše na tem svetu in se sedaj razpisala in se malo olajšala. Se opravičujem za tiskarske napake, sem razkurjena kot kaktus.

L.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 16:24:50   
SašaR
Tud jaz sem podobne štorije že videla in od začetka sem bila zelo prizadeta, potem pa sem ugotovila, da tisti ki so res bogi, to zelo redko pokažejo okolici!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 16:44:21   
smrka
ja to je pa res da te razpi.... neke mame so cudne ni kaj... boljse gledat dvd kot kupit otroku kako malenkost.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 16:49:29   
Anonimen
Saj vem, kako je, ko takole opazuješ otročke. Kolikokrat se je meni zdelo, kako jih mučijo, revčke! Dokler nisem imela sama otroka in videla, kaj vse se lahko zgodi.
Recimo, da je punčka hotela sama počakati pred trgovino in je trmarila, da noče not. Si jo čisto predstavljam, če je vsaj malo taka kot Tibor. Dobro, saj jaz ga niti slučajno ne bi pustila, ampak ta punčka je najbrž po sili razmer kar samostojna. Recimo. Ko je šla mamica s tamalo v trgovino, si je seveda premislila in spet začela tulit, kje je mamica. S prodajalko sta jo šli iskat. Pri blagajni je spet hotrela nekaj, čeprav so danes že bili v trgovini in je že dobila svojo "porcijo". Mama je v roki imela že prej en sokec, ker je vedela, da imata obe dovolj. Šla pa je v bistvu samo po kavo in DVD filme.
Lahko je zgodba tudi taka, nikoli ne veš. Vem, da se ti otroci vseeno smilijo in tudi jaz vedno pomislim na najhujše. Samo potem malo pomislim in se spomnim, kako pri nas tudi včasih lahko izgleda, kot da mojega otroka blazno maltretiram, revčka :hudicek:.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 17:55:31   
Gina
Splišni, ne boš verjela, sama sem pomislila skoraj identično. Da je mala hotela sama zunaj ostat. Ker je mamica bolj take sorte, otrokom je treba ustreči in ker se ji ni dalo kregat, je pustila malo zunaj, sledilo je, kar je, mamica se je jezila nanjo. V trgovini isto, mala hoče nekaj, mamica delno ustreže, ker jo ima dovolj, kupi en sok, ker za prvo silo je dovolj za obe, pa da bo mir, jo pošlje na igrala.

Meni tvoja oblika zgodbe sploh na pamet ne bi prišla, snorlax. Ampak možno je pa itak vse, samo mi ne vemo, kaj je v resnici bilo in bolje, da ne sodimo nič....

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 18:52:19   
piščanc
sicer nisem bla tam, ampak jaz tjaši velikokrt rečem, da nimam denarja za igrače, ker bi drugače vsakič ko gremo mimo trgovine hotela katero, mirno pa lahko dobi sok ali kaj čokoladnega, pogoj je, daje samo ena stvar, seveda so pogajanja...

NIKOLI pa me ne čaka pred trgovino, z mano pa pika. pa čeprav so gugala tako super. jaz se izogibam vmešavanju, seveda pa imam svoje mnenje in svoje otroke za vzgajat

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 18:54:41   
ZARA
Matr ja... vse lepo in prov,samo ne vem če bi jo kr samo pustila pred trgovino ...raje ne bi šla notr...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 19:36:37   
Pia73
Jaz sem tudi pomislila na drugo plat zgodbe,... Ja, jaz ga tudi ne bi zunaj pustila ampak spet vprašanje kako je bilo mišljeno,...

Moj si da dopovedat, npr. da v trgovini ne more dobiti vsega, eno stvar in to je to. In če greva potem v drugo trgovino in je že eno stvar dobil ne dobi nič več. Pa me boli briga kaj si kdo misli,... tudi če so na pultu oz. v moji košarici same neumnosti,... Se mi je že zgodilo, da mu je kdo kaj kupil,..., ker je pa res tak priden otrok, ki si da dopovedat, da ne more vsega dobiti,... Ko sedaj razmišljam se to že dolgo ni zgodilo se pa je parkrat, ko je bil manjši. Takrat se je res veliko ljudem zdelo, kako lahko tako mali otrok to razume,... :zmeden2: Vsak zase ve!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 19:53:41   
snorlax
Mogoče sem res malo nerazumljivo napisala, ne gre se za to, da ji ni kupila igračke. Tudi jaz ne kupim mojima vsakič, ko grem v trgovino igrač, ker potem ne bi imela dosti plače samo za igrače.

Mene je motilo to, da je bila mala sama pred trgovino, pa naj je bila po svoji volji ali ne, ker tak otrok nima sam kaj iskat tam. Kaj pa, če bi zalutala, v bližini je velik parkirni prostor, kaj če bi jo kdo ugrabil.

Druga stvar je taka, da se je videlo, da so res bolj na kratko z denarjem, pa s tem ne mislim nič slabega. Tudi mi včasih štukamo mesec z mesecem, sploh, če pride kaj nepredvidenega. Ampak pri meni so na prvem mestu otroci. Moja dva bosta dobila sok, tudi priboljšek, tudi mogoče kaj ne nujno potrebnega, pa tudi če sem jaz brez malice, bom pač pojedla jabolko ali jogurt. Ne bom pa gledala vsak dan 3 DVD (mimogrede, tudi DVD predvajalnik moraš imet, a ne?), če bosta morala otroka popiti vsak pol ali deci soka v tej vročini.

Ne vem, mogoče sem jaz drugače videla, ker sem bila na kraju samem. Nekatere stvari težko opišeš, imaš pač nek filing. Imam tudi take sosede. Oblači, obuva, hrani in celo položnice plačuje jim Karitas, plače pa skadita in zapijeta. Med počitnicami so otroci vsak dan na bazenu, vozijo se pa s taksijem, čeprav imajo vsi kolesa.

Pa saj ni važno, jaz sem se malo olajšala, briga me pa tako ali tako nič.

L.p.:)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 21:55:35   
Sofi
Nekateri starši so pa res takšni, kot piše snorlax.
Sem doživela (že večkrat), da je pred mano na blagajni bila mama s cca. 5 let starim otrokom. Otrok je PROSIL za žvečilne, pa mu je odgovorila, če je čisto zmešan, kaj ne ve da nima dinarčkov?!!In otrok je samo v tla pogledal. Kaj je ženska kupila? Par škatlic cigaret in dva litra vina. Sramota!!!
Glavno, da imata stara dva čike in vino, otrok pa naj poleg gleda. Kaj bo s tem otrokom, ko odraste? Bo slika lastnih staršev? Pa ni malo takšnih primerov.

Nočko

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 22:31:26   
Una
Mogoče pa DVD-ji sploh niso bli od nje in za njo, ampak jih je nesla za prijatelco.

Ne vem, samo ugibam.

Papa, U

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sem razkurjena kot kaktus!!!!!
17.6.2005 22:37:14   
Anonimen
Ja, pa tudi za tisto prijateljico v bistvo niso bili, ampak za njenega fanta, ki jih je potem bratovi punci posodil. Ona pa potem vedno prinese sok.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?