|
Jessy -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (29.12.2009 9:51:49)
|
Dobro jutro! Lucika, tudi mene zanima, če so ti dali kaj za izkašljevanje. Jaz tudi še kar kašljam od pljučnice naprej in sumim, da se mi bo podobna reč zgodila še na levi strani pljuč, saj me v spodnjem predelu bolijo ravno tako kot me je zadnjič, ko sem jo imela na desni strani. Edino vročine tokrat nimam, zato se tudi ne grem pokazat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Malce me skrbi, da bi kašljala še v porodnišnici, sploh, če se zgodi, da bi bil tudi tokrat CR, ker potem res ne vem, kaj bom. Ta prvič sem parkrat zakašljala po CR, sem mislila, da mi bo trebuh odprlo, pa bolelo je full. Jaz sem včeraj oprala prvi stroj belih cunj. Se že lepo sušijo. Tokrat perem samo s praškom, brez mehčalca, čeprav ga bom pozneje uporabljala. Zdaj bom pa lepo postopoma prala, likala in sušila. S tem, da bom likala samo plenice, povijalne plenice, mako in tetra majčke, ostalega pa ne bom. Sončka pa tudi pri nas ni. Včeraj je tako pasalo, ko smo ga po nekaj dneh gledali, danes pa dvomim, če bo kaj...
|
|
|
|