rožca26 -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (20.1.2010 14:55:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Js sm pa opazla da mam na hlačke vedno "umazane" tko da si jih morm najmanj 2x na dan preoblečt. Barva je pa taka rumenkasto rjava. Pa nobenih drugih problemou nimam kot je naprimr pekoč občutek pri uriniranju al pa kej. Tko da sklepam da ni vnetje. Me že ful motjo te umazane hlačke kr naprej. Si sploh ne upam it kam neda bi pogledala če sm čista, ker kaj da se kej zgodi pa je treba šibnt v P al pa v bolnico nasploh, js pa tkole "umazana". .....nisi edina, jz imam tudi take problemčke in sem vesela dokler je tako sam da ni kaj več. Hlačk pa ti ne bo noben gledal v P, jih slečeš pa skriješ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Zakaj pa nimata dnevnih vložkov? Jest jih imam, ampak od vira, ki so čist bombažni. Te mi je priporočala tudi moja G pri Vidovi nosečnosti. Jest sm takrat mela tok izcedka, da je groza, pa še poletje je blo, kar je blo še slabš. Pa je rekla, da treba sam bombažne met, nič odišavljene ... Poskusita, sej zgubit nimata kej. Sonček, jest bi pa za te izcedke kr rekla G. Lahko da maš začetek vnetja. Kolk pa piješ? Ker moraš spit vsaj 2 litra na dan tekočine - najboljš nesladke.
|
|
|
|