Naska -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del (21.7.2010 21:50:55)
|
Hojla, Fidi! Jap napotnico že imam - od zadnjič, ko sem se šla birokracijo. In gor piše menopur 4 + c (torej običajen kratek postopek pri meni) je napotnica za IVF ICSI. Drugače pa midva takole to počneva - drugi dan M se pridem pokazat in če so ciste, grem na stedril. prvič so izginile po enem mesecu, drugič pa sem dva meseca jemala. tudi punktiral mi je že - vendar kljub punkciji takrat postopek ni uspel, zato v primeru cist ne gremo v postopek. Nazadnje jih nisem imela in načeloma naj bi šla v postopek avgusta, če jih ne bi imela, če ne pa septembra. Tudi za avgusta nisem čisto sigurna kako naj reagiram - ker zdaj ne mislim v postopek. Prav bi bilo, da se pokažem in če bi bilo potrebno jemljem stedril, če pa ne - je bilo mišljeno da štartamo, ne glede na to, da so še dopusti - mislm, da so do 10. ali 15. - jaz pa bi predvidoma štartala nekje 7. In Tomaževič je v bistvu zrihtal, da grem kljub vsemu v postopek in da me kljub vsemu nekdo, ali celo on, pregleda... No, jaz sem se zdaj tako odločila, da čakam do septembra in načeloma, če je vse v redu - bi štartala še pravi čas - torej pred mojim rojstnim dnevom, če pa ne - pa to v bistvu pomeni jemanje stedrila in začetek po mojem rojstnem dnevu... In v tem primeru hočem biti sigurna, da bom še veljala za upravičeno... evo to je to z moje strani - komplicirano, vendar te postopki itak to so in pravzaprav sem do zdaj res vedno vse preložila, da sem lahko to izpeljala - tokrat se mi zdi pa prehudo. Ampak a nimajo v Angliji pa tako, da že dosti prej po transferju preverjajo kri in ali je hcg narastel ali ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|