Fidolina -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del (30.4.2010 16:58:41)
|
Naskica [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Na žalost vem, kako se počutiš. najbolj hudo je, ko prideš, pa nimaš nič [sm=smiley13.gif]. Tolk se matraš, veseliš, pol pa takole[sm=smiley13.gif]. Zadnji moj postopek je bilo točno tako, kot pri tebi. 2 folikla, 2 celici, 0 zarodkov. Pa tako sem bila srečna, da sem iz dveh foliklov dobila dve celici. Sranje na kvadrat. Pazi, da boš šla v postopek preden dopolniš 42 let. Zdaj je zdravstvena blagajna kar na psu z denarjem. Če ne boš šla drugi mesec, se kar naroči takoj po 15 avgustu in pojdi tja po zdravila. Ni važno, kdaj imaš menstruacijo. Vedno se lahko nekaj zmisliš (češ, da je bila samo ovulacijska krvavitev,..). Saj takrat prvič nimaš UZ (vsaj ponavadi). Bistveno je, da v sprejemni dobiš tiste papirje, da je postopek začet, in špikice. Potem greš pa lahko tudi septembra. Mogoče tomtom hoče, da greš drugi mesec zato, da ti ne bi ta postopek propadel (časovno, zaradi let mislim). On je kar ok - vsaj za mene je bil. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|