zirafa76 -> RE: Februarke 2010 - 2. del (1.12.2009 20:27:16)
|
evo, da ne bom sam o gripi težila...[sm=smiley36.gif] Ko ste ravno debatirale zadnjič o dlakah.... obožujem kopeli zadnje čase in danes sem ugotovila najboljši položaj, za očedenje tam spodaj[sm=smiley36.gif]..dejansko je to banja, [sm=smiley36.gif], lepo se raztegneš, opreš noge na konec banje, če imate seveda takšno normalno velikost, to ne mislim tistih ogromnih, jazzuzi varijanta..[sm=smiley36.gif]in se vidiš kot brez trebuščka, malo si ga privzdigneš, ker je mehak, gre še lepše....[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]..in rez, rez, rez....[sm=smiley36.gif] saj ne, da sem odkrila toplo vodo, je pa zame definitivno odkritje...[sm=smiley36.gif], da se ne matram pod tušem..[sm=bravo.gif] Kora..z veseljem.....[sm=bravo.gif] ja in še nekaj malenkosti...[sm=jezicek.gif] MERE do sedaj sem v prsa pridobila na obsegu kar 17 cm...[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif]..škoda, da mojga ni, ziher mu je žal...[sm=jezicek.gif] v trebuh na obsegu 34cm[sm=zmeden.gif][sm=smiley3.gif], samo v dveh tednih cc 10cm zadnjica..6 cm KG..12[sm=zmeden.gif] začela s čisto normalno težo in merami konf.36-38 no, ja..se mi zdi, da me je kar razneslo v zadnjih tednih, predvsem v trebuh....[sm=smiley1.gif]..... in še o hrani....tista slikica prej s sladicami, od mucice......tista rolada je tako dobra in enostavna za narediti...poizkusite...pa brez moke je....[sm=bravo.gif] no, pozdravček od mene..grem gledat Zuhause im gluck..ful rada gledam...
|
|
|
|