glugluglu -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (9.1.2010 21:46:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpa, 2 uri je sedel vs tolčku in vas gledal? pa to je blo pri nas nazadnje pri 8 mesecih po moje. ni nobene šanse, da sta pri miru par minut, edino ko jesta, drugače ju pa itak ne dajem v stolček. pa rovarkina UMIRJENA. đizus, kje ste ve doble te pridne otroke??????????? sej to sem že večkrat rekla... luka je takooo priden, da adijo... ma sej ima večkrat raketo v riti, ko se sam igra, ga je povsod polno... sam zdej je pa vedno bolj umirjen. vsako jutro ko se zbudi, se želi še v posteljici igrat. tam bi sedel 3 ure, če bi ga pustila... sedi umirjeno v stolčku, gleda mirno risanko... iz tedna v teden je bolj umirjen. trma? kaj je to, ne poznam.. če spusti zvok je to, ko je fullll utrujen, ali pa 1x na teden... nobenih težav z umivanjem, striženjem nohtov, merjenjem temperature, spanjem... uboga v 90% na prvo besedo, vse se mu da razložit umirjeno... ma res, samo trkam. če me bo kdaj vprašal kak otrok je bil, bom rekla, da neverjetno neproblematičen. vsaj zaenkrat je tako. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]priden Luka naš tudi pri 8 mesecih ni tolk časa zdržal v stolčku, naš je malo bolj živahen
|
|
|
|