S čim naj očistim ekran fotoaparata (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Meggi -> S čim naj očistim ekran fotoaparata (25.11.2009 12:07:21)

Saj me je kr sram. A ko se nekaj mudi in hitiš se vmes nardi kaka bedarija. Tako smo slikal seveda za rd. in vsak ko je imel cajt je neki šklocal. Fotoaparat ima tist display, ki je pa zdaj fajn od prstnih odtisov. Našla sem neke robčke za očala pucat. A lahk probam s tem?





Ribica ** -> RE: S čim naj očistim ekran fotoaparata (25.11.2009 14:52:32)

A imas cez ekran kako plastiko al direktno samo ekran? Ker ce ni zasciteno s kako plastiko, raje poskusi najprej s kako krpico za ocala cistit ali pa mikrokrpo - brez tekocin in cistil.




TomTaylor -> RE: S čim naj očistim ekran fotoaparata (25.11.2009 17:40:06)

v lavor vročo vodo natankaj, pa fejst velik ceta notr, pol ga pa za kakšen dan  namakaj.



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ...itak da se hecam...


ja, jz bi tut tko nardila kot je že Ribica RRekla. Mislim, da ima moj v.d. mož-a v kompletu za čiščenje fotoaparata zelo podobno krpico kot je za očala. Za objektiv oz. za lečo so pa posebni čopiči za čiščenje, ker tisto je pa ful občutljivo in je še tko mehka krpa lahko pregroba.




Stran: [1]