rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (26.11.2009 8:48:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja rina, zdaj sem pa popila kavico pa sem kr boljše volje-pa tako ji vse odpustim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, super, da je zdaj bolje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz sem tudi eno spila, in je taaaak pasalo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Itak da ji odpustiš - saj ne moremo mamice nič zameriti našim malčkom, ne? Pa ko te tak sladko pogleda, da bi ga kar pojedo[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] ne nič ne pančka, se smejčka pa igračke ogovarja [sm=smiley1.gif] faca mala. ja itak že na sploh rabi malo spanca, podnevi zelo malo spi - pač po moji mami. jaz pa bi še podnevi spala če bi lahko [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Joj, jaz bi tudi kdaj podnevi tak spala, da bi se drla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ampak to več ne gre[sm=smiley36.gif] No, HB da vsaj ponoči spi.... vidim, da si veliko sama, podobno kot jaz ... bi lahko ustanovili klub anonimnih mam samohranilk [sm=smiley36.gif] samo dokler imamo pridne fante, se da vse, ne? Ja, lahko bi ustanovili tale klub, se strinjam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Točno tak, glavno, da so pridni, samo včasih je res težko.. Vsaj meni. Ampak bo že.. Dokler mamo tak zlate fante in male sončke, je vse ok[sm=smiley1.gif] a ostale pa še spite, ko ste tk pridno včeraj čvekale? Ja, verjetno si nabirajo novih moči[sm=smiley36.gif] Prav je tak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa rina, jaz bi tut mela link za take lepe slikice :-D Evo link: http://www.picturesanimations.com/
|
|
|
|