RE: Mariborčanke VII.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (14.12.2009 21:57:45)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saraya.. kaj si vprašala kak je z vpisom v vrtec?

ne...sem si premislila....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (14.12.2009 22:23:08)

nočka vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ly117 -> RE: Mariborčanke VII.del (14.12.2009 22:23:53)

Jaz grem tudi v posteljo.

Nočko vsem.

matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (14.12.2009 22:37:23)

Te pa nočko še od mene!

matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:09:22)

Jutro!

Smo auf že od 4.30 spet.Pa mi je fajn,ker je do takrat skozi spal,pol pač ni htel več.[sm=smiley36.gif]
Tasa,sem ti odgovorila na ZS!

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:32:43)

jutro babika.
vidim da si mela precej kratko noč ....

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:33:24)

Dobro jutro, mi smo pa danes super spali, od 21.30 do 2...se podojili in dalje do danes....sedaj pa pakiram N v šolo, potem pa na kolo za zdravo telo...

Tasa a greta kaj vunteja danes??? Na mrzel sprehod z vročim vinčekom po poti???[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:34:26)

jaz pa sem se naspalaaaaa smo spet drnjohali od 22 do 7, zakon. [sm=bravo.gif]

sem glih gledala pa ti mašuinerije za mleko ne morem poslat!

no jaz bi mela pa za sir danes! čeprav bi raje za vinčeka, sem tolko grozdja včeraj posadila, mah bo pa počakal ...

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:35:51)

o nebo! vidim da si pridna s telovadbo. grejo kilce dol? no jaz sem pa včeraj celo dvorišče snega spucala, pa se sama sabo zmenla da je to dovolj telovadbe za en dan [sm=jezicek.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:39:56)

eh jaz se spet sama s savo menim ...

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:43:56)

Jaz sem tu, no malo škilim gor....[sm=smiley36.gif]

Ja kolesarim vsak dan, pa malo telovadim...sedaj pa uvedem še trebušnjake, ker sem 4 mesece po carskem...in kg gredo dol, samo zelo zelo počasi, no od bolnice do danes 8 kg, pa v bolnici 10 kg, pa še 10 moram...potem veš koliko sem jih imela!!!

A ti ješ kaj po Montiju???

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:47:32)

ja zredila si se po moiih izračunih glih enkrat tolko ko jaz, si bla kr pridna ja [sm=smiley36.gif] ja jaz se kr prehranjujem po njem, tu pa tam kaj prekršim. v glavnem se obvezno vzdržujem krompirja in moke, torej tudi kruha, pa mi ni hudo, sem že pred zanositvijo to naredila pa je šla brez telovadbe kilca na mesec dol. kako pa kaj ti in monti?

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 7:51:32)

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

ja zredila si se po moiih izračunih glih enkrat tolko ko jaz, si bla kr pridna ja [sm=smiley36.gif] ja jaz se kr prehranjujem po njem, tu pa tam kaj prekršim. v glavnem se obvezno vzdržujem krompirja in moke, torej tudi kruha, pa mi ni hudo, sem že pred zanositvijo to naredila pa je šla brez telovadbe kilca na mesec dol. kako pa kaj ti in monti?

In koliko si ti šla dol do sedaj??

Jaz zaenkrat še nič ne delam po Montiju, ker enostavno nimam časa, da bi prebrala knjigo in naštudirala recepte...(zraven namreč študiram in delam še zadnji izpit in diplomo), bi pa rada šla no, pa polno dojim, pa skratka, rabim nekoga, ki bi imel recepte skupaj potegnjene in mi povedal kako in kaj[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] aja pa še na nek tečaj hodim in je težko najti čas za vse....razmišljam pa da bi se pridružila babnicam ki imajo sedaj debato, da začnejo s 1.1....

A ti si celo knjigo prebrala, da veš kako in kaj???[sm=zmeden.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 8:00:29)

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

In koliko si ti šla dol do sedaj??

Jaz zaenkrat še nič ne delam po Montiju, ker enostavno nimam časa, da bi prebrala knjigo in naštudirala recepte...(zraven namreč študiram in delam še zadnji izpit in diplomo), bi pa rada šla no, pa polno dojim, pa skratka, rabim nekoga, ki bi imel recepte skupaj potegnjene in mi povedal kako in kaj[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] aja pa še na nek tečaj hodim in je težko najti čas za vse....razmišljam pa da bi se pridružila babnicam ki imajo sedaj debato, da začnejo s 1.1....

A ti si celo knjigo prebrala, da veš kako in kaj???[sm=zmeden.gif]

jaz sem šla v bolnici dol 5 kg, pa zdaj še doma 5 kg, tk da mi ostane še 4 kg, ampak bi vseeeno rada še kih 5 dol, pol bi bla pa jaz super [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

ja pridna si da študiraš, jaz se k enemu izpitu spravljam že 5 let, pa sploh ni bavbav [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ja katastrofa sem! glede montija je pa tako, da lahko knjigo bereš tudi diagonalno, ker not so ti že itak same znane stvari, le malo drugače napisane in razložene in pol ti je takoj jasno kaj vse si narobe delala vseh 30 let tvojega življenja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] napisano je res berljivo.
maš pa tudi njegovo knjigo, kjer so samo recepti in jedilniki not, mislim da je kr tako naslov: montignacovi recepti in jedilniki, v knjižnici jih majo, te knjige namreč. pa so fuuuuul dobri recepti not. njami.

ja fajn je da sodeluješ na kakem takem forumu ali pa vsaj bereš, ker nekatera zdrava hrana, med sabo pomešana, je lahko prava inzulinska bomba. je pa zagotovo dobro da si vzameš tri urice in preletiš knjigo, je res zanimiva pa vse ti bo kar naenkrat jasno.

matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 8:42:43)

jaz pa sem se naspalaaaaa smo spet drnjohali od 22 do 7, zakon. [sm=bravo.gif]

sem glih gledala pa ti mašuinerije za mleko ne morem poslat!

no jaz bi mela pa za sir danes! čeprav bi raje za vinčeka, sem tolko grozdja včeraj posadila, mah bo pa počakal ...

Pa glih za sir sem ti poslala danes že.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ti misli berem.

matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 8:43:03)

jutro babika.
vidim da si mela precej kratko noč ....

Pa ni neke sile.Mi kr paše.

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 8:49:25)

o babika, kaj pa naj jaz tebi pošljem?

vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 8:54:54)

mašine za vino se ne da poslat!

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:02:19)

dan[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:02:56)

mi smo spali do 6h, pol pa ni več hotla zaspat.. zdaj se pa meni z igračkami pa se jezi, če katere ne doseže[sm=smiley36.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:04:52)

Jutro! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

Si grem nekaj za ami,ami naredit pa pridem nazaj.

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:06:51)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

Si grem nekaj za ami,ami naredit pa pridem nazaj.

jutro[sm=smiley1.gif]

pa dober tek[sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:20:12)

Spali smo tak, tak. Se je gospodič ob 12 -ih zbudo pa lačen ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. No pol je spal do pol6 in imel veselo urico, ki jo je zaključil z flaško. Tako da sma pol spala še od pol7 do pol9.

ly117 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:20:45)

Rinička kako?

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (15.12.2009 9:22:01)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rinička kako?

Vredi, hvala [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Pa ti?[sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>