rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (17.12.2009 8:15:03)
|
jutro, jutro[sm=smiley1.gif] nisem še vsega prebrala, tak da sem začela kar tam, kjer sem ostala včeraj[sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: nebo RINA daj mi povej, vedve sta že začeli z gosto hrano? No tiste kašice sva midva tudi sedaj začela jest na žličko in me sedaj zanima, a vedve imata že en obrok sedaj te kašice, mislim brez flaške?? Koliko mu naj dam na začetku toliko kot želi...ker danes je kar nekaj pojedel... Jojo jaz sem že vse pozabila od prvič.... Včasih ne rabi flaške, včasih pa - odvisno od tega, kak je lačna pa kolko sploh poje kašice. Ponavadi po tej mlečni kašici več ne rabi flaške. Sem pa ji že probala dat jabolko in banano[sm=smiley1.gif] Pa res lepo je. OK, na začetku sicer malo, ampak potem pa vsak dan malo več[sm=smiley1.gif] mlečne kašice sem ji jaz dala tolko kolko je htela.. Ne vem, če je prav tak, ampak meni se je zdelo, da je.. In se je očitno obneslo.. Upam, da sem ti kaj pomagala.Če te kaj zanima, samo vprašaj[sm=smiley1.gif] HVALA vsem za odgovore o avtosedežih[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|