ly117 -> RE: Mariborčanke VII.del (9.12.2009 8:48:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz tudi nisem dajala počasi ampak kot normalen obrok. Če pa mu je bilo dobro, pa mu nisem hotla delat samo lušt. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Saj tak je prav[sm=smiley1.gif] Itak vsaka mamica ve, kak je njen [sm=duda.gif] Eni majo raje nove okuse, drugi pač ne. In če bo Timeji všeč, ji bom dala kolko bo hotla. Ker že vem, če ji bom vzela, se bo tak drla, da groza[sm=smiley36.gif] Sem ji mlečno tudi hotla dat samo kako žličko, pa sem ji pol dala mleko, pa se je tak drla, da sem še ji dala malo mlečne kašice[sm=smiley1.gif] Sicer prvič ni kaj dosti pojedla, ampak je kar veliko - proti mojim pričakovanjem[sm=smiley1.gif] Pa še hitro je ugotovila sistem žlice[sm=bravo.gif] Samo pri sadji in zelenjavi pa bodi veeno malo bolj previdna. HB Luka do zdaj ni imel probleme oz. ni imel nobene alergije. čeprav sem jaz tudi reskirala, pri sadju. Zelenjava pa mu ni šla najbolj. Tak da mogoče začni pri zelenjavi, to pa itak P priporočajo.
|
|
|
|