voziček Bebe Confort Loola Up (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


bellissima -> voziček Bebe Confort Loola Up (27.11.2009 8:52:22)

Jaz bom diplomirala na teh vozičkih, sem že prou zmešana. Me pa zanima če je katera že videla v živo ta voziček, oz. še bolje če ga tudi sama uporablja. http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/prom_poussette_loola_up.htm
Jaz ga v naših trgovinah nisem zasledila. Od BC imajo pri nas samo trikolsnike. Meni pa je ta všeč, ker je po podatkih lahek, se enostavno zloži in ima ročaj čez celo (da niso samo dve "špici" kot pri PP), in ga je menda lahko upravljati tudi z eno roko. No v glavnem, meni je všeč, bi pa rada slišala kakšno mnenje, če je res tako fajn.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Hvala za pomoč.




silvy -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (27.11.2009 9:01:36)

Ja, moja kolegica ga ima in je full lep štirikolesnik. Ima umazano belega. V Trstu jih lahko vidiš tudi razstavljene. Ona ga je kupila v Monfalconu-bistveno ceneje.
Prekliči malo trgovine po Trstu (LA CICOGNA, IL CUBO, IO BIMBO, CHIP&CHOP) in v Monfalconu (IO BIMBO, TUTTO PER IL BAMBINO, MAMMA BABY) in povprašaj kdo od teh ga dobavlja. Številke dobiš na netu.




lenca1 -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (27.11.2009 9:04:31)

Voziček sem videla na morju pri enih hotelskih gostih - zdel se mi je OK, sami pa nimamo izkušenj s tem vozičkom. Drugače pa ima vozičke Loola Up trgovina Turbo Limač (sedaj se imenujejo Turbo malček). Trgovina je pa v centru Supernova v Ljubljani na Rudniku.




thaiss -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (27.11.2009 10:55:17)

Jza sem imela Bebe Confort Loola in smo bili zelo zadovoljni, tako da ti ga priporočam. Razlika med Loola in Loola Up je samo v ročaju. Jaz sem ga kupila v Io Bimbo v Trstu, v Monfalconu pa imajo večjo izbiro.

www.iobimbo.it




bellissima -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (27.11.2009 13:43:46)

Thaiss, bi te še nekaj vprašala, ker imaš z njim izkušnje. Glede na to, da ima manjša kolesa v primerjavi s trikolesniki, kako se pa obnese če voziš po makadamu oz. po terenu, ki ni ravno nov asfalt (ne mislim se vozit ravno po njivah, ampak na asfaltu tudi najbrž ne bom vedno)? Zloži pa se enostavno, ane?

Hvala za odgovor.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




thaiss -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (27.11.2009 17:01:39)

kej dosti po makadamu sicer nismo vozili, ampak npr. na koprskem parkigu (če se ne motim si iz obale) gre, pa okoli izolskega svetilnika tudi. jaz nisem imela večjih težav po šudru.

zložiš ga pa res enostavno, zasede malo prostora, jaz sem ga komot dala v micro




Šoni -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (2.12.2009 21:53:39)

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jza sem imela Bebe Confort Loola in smo bili zelo zadovoljni, tako da ti ga priporočam.





Šoni -> RE: voziček Bebe Confort Loola Up (2.12.2009 21:57:21)

Se podpišem pod post..

Mi smo se vozili po konkretnem makedamu in nismo imeli nikakršnih problemov.

LP, Šoni




Stran: [1]