nimanorwen -> RE: Avgustovke 2010 (25.3.2010 13:20:03)
|
ooo, punce, lepo, da tkle pridno pišete [sm=bravo.gif] drugač pa ja, jest sm študentka, bom šla kr na šou enkat v kratkem z vsemi vprašanji....mam še 5 izpitov za narest, en me full skrbi, ker ne bi pavzirala ... upam, da mi moj [sm=duda.gif] srečo junija prnese. mi je mami pravla štorijo, k je delala zadn izpit pred diplomo pr rudiju šeligi - statistiko, noseča z mano. in ji je reku "no, tole bo 6. ampak za vas 3, za tegale klele notr pa 3" in je pokazou na trebuh [sm=smiley36.gif] se usak moj rojstni dan narežimo temu[sm=smiley36.gif] klopi - sploh nism pomislna nanje! upam, da se me kej ne prime...kej pametnga itak ne morm narest se mi zdi? [sm=zmeden.gif] razn stuširat po usakem sprehodu po hosti? je pa full lepo k že vse cveti, pr ns je ful zvončkov, kronc, trobentic, telohov, žafranov ... vse brsti, tut jest [sm=jezicek.gif] zoya27 in žabica22 - čestitke za [sm=modricrtici.gif]!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a se bojo zdej začele [sm=rozacrtici.gif], da bomo mel parčke? [sm=smiley1.gif] jest mam dons tedn mf, upaaaam, da pokaže, kaj je, da grem lahko v težko pričakovani ŠOPING[sm=bravo.gif] spacebaby - na isti dan mava mf[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] malena29 - dobrodošla![sm=bravo.gif] lumpa6 - sožalje tudi od mene [sm=smiley13.gif]... posveti se veselejšim stvarem, kot je selitev [sm=bravo.gif] uživejte, jest grem po uspešno opravjenem seminarju zabušavat [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|